Ο Lewis Capaldi «ανυπομονεί» να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 12:41 μ.μ.

«Ήταν μεγάλη η αναμονή για όλους».

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα μουσική του Lewis Capaldi έχει ξεκινήσει επίσημα, καθώς ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι το δεύτερο άλμπουμ του είναι στα σκαριά.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Record» της Σκωτίας, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ανυπομονώ να κυκλοφορήσω τα τραγούδια τώρα και να κυκλοφορήσω τη νέα μου μουσική».

«Ήταν μεγάλη η αναμονή για όλους», πρόσθεσε, καθώς το κοινό περιμένει εδώ και περίπου δύο χρόνια για να ακούσει νέο υλικό από τον Lewis Capaldi.

Ο 25χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός ετοιμάζει το δεύτερο άλμπουμ του εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Ξεκίνησε μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικά επιτυχημένου πρώτου άλμπουμ του «Divinely Uninspired to a Hellish Extent» του 2019, από το οποίο αναδείχθηκαν μεγάλες επιτυχίες όπως το «Before You» και το «Someone You Love», υποψήφιο για το το βραβείο του Τραγουδιού της Χρονιάς στα Βραβεία Grammy του 2020.

Ο Lewis Capaldi ανακοίνωσε το δεύτερο άλμπουμ του τον Δεκέμβριο του 2020 και έκανε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εστιάσει όλη του την προσοχή στη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι συνεργάζεται με τον Ryan Tedder των OneRepublic για την ολοκλήρωση του άλμπουμ.

Ο Σκωτσέζος τραγουδιστής αποσύρθηκε στη συνέχεια σε μία αγροικία και αφιερώνει χρόνο επίσης για την επισκευή της. «Κάνω πολλές δουλειές σε αυτήν αυτή τη στιγμή. Ανακαινίζεται, αλλά πραγματικά απολαμβάνω τη ζωή μου εκεί», είπε στην «Daily Record»

Μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο πότε θα ακούσουμε το δεύτερο άλμπουμ του Lewis Capaldi, ωστόσο ο ίδιος κάνει σχέδια για το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ «TRNSMT» της Γλασκώβης της Σκωτίας και άφησε να εννοηθεί ότι ίσως κυκλοφορήσει νέο υλικό την ίδια περίοδο.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • 40+

    Οι καταχρήσεις στη ζωή μας

    Podcast 40+: Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη συζητούν θέματα που αφορούν γυναίκες ηλικίας 40+. Στο 29ο επεισόδιο μιλούν για τα ραντεβού και τα παιδιά

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C