Ο Kanye West κατηγορεί την Adidas για «κατάφωρη αντιγραφή» των Yeezy

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 9:24 μ.μ.

Ο Kanye West υποστηρίζει ότι τα Adilette 22 της Adidas «αντιπροσωπεύουν την έλλειψη σεβασμού που έχουν οι άνθρωποι της εξουσίας απέναντι στο ταλέντο».

Ο Kanye West κατηγόρησε την Adidas ότι αντέγραψε τον σχεδιασμό των slides της Yeezy.

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram που έχει πλέον διαγραφεί, ο 45χρονος ράπερ, ο οποίος άλλαξε νομικά το όνομά του σε Ye πέρυσι, κατηγόρησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Adidas, Kasper Rørsted, ότι «αντιγράφει» σχέδια.

«Εδώ είναι ο Ye που περπατάει στον ίδιο δρόμο από τον οποίο πέρασε ο Kobe. Ίσως να νιώθω το πνεύμα του Mamba αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Kanye West στην αρχή της ανάρτησής του.

«Προς τον Kasper, δεν ανέχομαι πια αυτή την απροκάλυπτη αντιγραφή. Σε όλη την κουλτούρα των αθλητικών παπουτσιών. Προς όλους τους ράπερ που παίζουν μπάλα ή ακόμα και αν δουλεύετε στα καταστήματα, αυτό (το μήνυμα) είναι για όλους όσους θέλουν να εκφραστούν αλλά νιώθουν ότι δεν μπορούν γιατί θα χάσουν το συμβόλαιό τους ή θα τους πουν τρελούς», συνέχισε.

«Η γενναιότητα είναι να μην φοβάσαι. Η γενναιότητα είναι να ξεπερνάς τον φόβο σου για την αλήθεια σου», τόνισε.

Αναφερόμενος στα νέα slides Adilette 22 της Adidas, ο Kanye West έγραψε: «Αυτά τα υποδήματα αντιπροσωπεύουν την ασέβεια που έχουν οι άνθρωποι της εξουσίας προς το ταλέντο. Αυτό το παπούτσι είναι ένα ψεύτικο Yeezy φτιαγμένο από την ίδια την Adidas».

Ο Kanye West ολοκλήρωσε την ανάρτησή του ζητώντας από τον Kasper Rørsted της Adidas να «έρθει να του μιλήσει».

Ο σχεδιασμός των νέων slides Adilette 22 της Adidas είναι εμπνευσμένος από την «τρισδιάστατη τοπογραφία και τις ανθρώπινες αποστολές στον Άρη».

Έχοντας κατά νου τη φύση, η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών δήλωσε ότι κατασκεύασε «αυτά τα slides Adilette με φυσικά και ανανεώσιμα υλικά στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να μειώσει σχεδιαστικά τους περιορισμένους πόρους και να συμβάλει στον τερματισμό της παραγωγής πλαστικών απορριμμάτων».

Τόσο τα slides της Yeezy που κυκλοφόρησαν όσο και τα Adilette 22 εμφανίζουν ορισμένες τουλάχιστον ομοιότητες λόγω της υφής τους και του γήινου slip-on από καουτσούκ.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Θέκλα Πετρίδου, το podcast

    Podcast Ep #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπεία και ψυχοεκπαίδευση. Μελέτη περίπτωσης ανδρός ετών 55

    Podcast Episode #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπ…

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C