Ο Kanye West και η Candice Swanepoel έχουν σχέση – «Έχουν δεθεί μέσω της μόδας»

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:19 μ.μ.

Το διάσημο μοντέλο έκλεψε την καρδιά του Kanye West.

Ο Kanye West φέρεται να έχει σχέση με το διάσημο μοντέλο Candice Swanepoel.

Την Πέμπτη, ο Kaye West αναδημοσίευσε μία ανάρτηση της Candice Swanepoel από τις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, όπου οι δυο τους φαίνονται μαζί πίσω από ένα θολό τζάμι.

Στην εικόνα, ο 45χρονος ράπερ φοράει ένα φούτερ με κουκούλα και ένα δερμάτινο μπουφάν, ενώ το 33χρονο μοντέλο φοράει ένα ροζ παντελόνι και ένα μαύρο τοπ με ένα ασημένιο μπουφάν.

«Ο Kanye και η Candice βγαίνουν και η σχέση τους είναι πρόσφατη», είπε μία πηγή στο Entertainment Tonight.

«Συμπαθούν ο ένας τον άλλον και είναι ευχαριστημένοι με το πώς πάνε τα πράγματα μέχρι στιγμής. Έχουν δεθεί με βάση τη μόδα και τη δημιουργικότητα. Ο Kanye είναι ενθουσιασμένος με την Candice», πρόσθεσε.

Εκτός από το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ τους, ο Kanye West και η Candice Swanepoel διατηρούν και επαγγελματική σχέση, καθώς το μοντέλο εμφανίζεται στη νέα καμπάνια για τα γυαλιά ηλίου YZY SHDZ του ράπερ.

Ο Kanye West δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία η Candice Swanepoel εμφανίζεται με φαλακρό κεφάλι, φορώντας τα νέα ασημένια γυαλιά YZY. Επίσης, ανάρτησε μία γυμνόστηθη φωτογραφία της από την ίδια φωτογράφηση.

Η Vogue αναφέρει ότι το φαλακρό κεφάλι στην καμπάνια είναι στην πραγματικότητα αυτό του συνεργάτη της YZY, Nick Knight.

Η Candice Swanepoel είπε στη Vogue για την καμπάνια: «Το όραμα για τη φωτογράφηση ήταν πολύ ξεκάθαρο, αλλά μου επέτρεψε επίσης να προσθέσω τη δική μου οπτική σε αυτό. Επιπλέον, ήταν συναρπαστικό να συμμετέχω σε κάτι που ήξερα ότι θα γινόταν αμέσως εμβληματικό».

Η Swanepoel πόζαρε επίσης για μία από τις καμπάνιες του brand SKIMS της πρώην συζύγου του Kanye West, Kim Kardashian, στο πλευρό της Tyra Banks, της Heidi Klum, της Alessandra Ambrosio και της ίδιας της Kardashian.

Αυτό δεν είναι το πρώτο μοντέλο με το οποίο βγαίνει ο Kanye West μετά τον χωρισμό του από την Kim Kardashian.

Το 2021, εθεάθη στη Γαλλία με την Irina Shayk. Ο ράπερ είχε επίσης σχέση με το μοντέλο Chaney Jones, που χαρακτηρίστηκε σωσίας της Kim Kardashian και το μοντέλο Julia Fox, η οποία κατακεραύνωσε τον Ye σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ως αιτία του χωρισμού της ανέφερε «τα άλυτα ζητήματα που αντιμετώπιζε». «Απλά φαίνεται ότι είχε πολλά να δουλέψει, και εγώ απλά δεν έχω χρόνο γι’ αυτό, ούτε ενέργεια. Δεν έχω το εύρος ή τη συναισθηματική ικανότητα γι’ αυτό», είπε η Julia Fox στο ES Magazine.

Όσο για την Candice Swanepoel, το 2018 χώρισε από τον επί χρόνια αρραβωνιαστικό της Hermann Nicoli.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C