Ο Kanye West ισχυρίζεται ότι η Kim Kardashian δεν του επέτρεψε να μπει στο σπίτι της με τα παιδιά τους

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 9:28 μ.μ.

Ο Kanye West υποστηρίζει ότι στο σπίτι της Kim Kardashian βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο νέος σύντροφός της, Pete Davidson.

Ο Kanye West ισχυρίζεται ότι η ασφάλεια της εν διαστάσει συζύγου του Kim Kardashian δεν του επέτρεψε να μπει στο σπίτι της όταν πήγε να πάρει τα παιδιά τους για να τα πάει στο σχολείο.

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τη Δευτέρα, όταν πήγα να πάρω τα παιδιά μου από το σχολείο, η ασφάλεια με σταμάτησε στην πύλη. Έτσι, σε εκείνο το σημείο, η ασφάλεια βρισκόταν ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και αυτό είναι κάτι που δεν επρόκειτο να συμβεί», είπε ο Kanye West σε συνέντευξή του στο «Hollywood Unlocked» και στον Jason Lee, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα.

«Αλλά δεν ήθελα να τσακωθώ γι’ αυτό. Οπότε απλά χαλάρωσα, πήγα τα παιδιά μου στο σχολείο και μετά πήρα τα παιδιά μου πίσω. Εγώ οδηγώ. Τα φέρνω πίσω και η North μου είπε: “Θέλω να έρθεις επάνω και να δεις κάτι”. Και μου λέει: “Ο μπαμπάς δεν μπορεί να έρθει να δει κάτι. Ο μπαμπάς δεν μπορεί να έρθει μέσα”. Αλλά αυτό δεν είχε συμφωνηθεί», συνέχισε.

Ο Kanye West, ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά με την Kim Kardashian, σημείωσε ότι η ασφάλεια τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να μπει στο εσωτερικό της κατοικίας, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μιλήσει με την Kardashian για τους περιορισμούς.

«Η κόρη μου ήθελε να μπω μέσα. Σκεφτόμουν ότι είμαι ο πλουσιότερος μαύρος άνθρωπος και πατέρας της North και η ασφάλεια με εμπόδισε να μπω στο δωμάτιο με την κόρη μου και αυτό δεν είχε συμφωνηθεί», πρόσθεσε ο Kanye West, πριν υποστηρίξει ότι στο σπίτι βρισκόταν ο νέος σύντροφος της Kim Kardashian, ο Pete Davidson.

«Και μαθαίνω ότι στην πραγματικότητα το νέο αγόρι της είναι στο σπίτι στο οποίο δεν μπορώ καν να πάω. Και τότε καλώ τις ξαδέλφες μου. Οι ξαδέλφες μου είναι πραγματικά ισχυρογνώμονες. Και τους είπα: “Θέλω να πάτε και να πείτε αυτά τα δύο πράγματα”. Η ασφάλεια δεν πρόκειται να μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν πρόκειται να μπουν στο TikTok χωρίς την άδειά μου», είπε.

«Ναι, τις ξαδέρφες μου, απλά να πουν ότι “για να έχουμε” – ορισμένες λέξεις που δεν μου αρέσουν – “συνεπιμέλεια” πρέπει να είμαστε φιλικοί και πολιτισμένοι, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται και να γίνονται κρυφά», συνέχισε.

Η μεγαλύτερη κόρη του Kanye West και της Kim Kardashian, η 8 ετών North West, δημιούργησε στα τέλη του 2021 έναν κοινό λογαριασμό με τη μητέρα της στο TikTok (με το όνομα @kimandnorth) που ήδη διαθέτει πάνω από 5,1 εκατομμύρια followers και έχει συγκεντρώσει πάνω από 54 εκατομμύρια likes.

Ο Kanye West φρόντισε επίσης να διευκρινίσει ότι τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να κάνουν αστεία και να αναφέρουν ό,τι θέλουν, αλλά δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τα παιδιά του.

«Μπορούν να πάνε στο “SNL” και να κάνουν αστεία, μπορούν να κάνουν αστεία στα μέσα ενημέρωσης, μπορούν να επινοούν ιστορίες, για όποια βγαίνω και ό,τι θέλω να κάνω. Μπορούν να μπλοκάρουν συμφωνίες, μπορούν να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα, αλλά μπορώ να σας πω ευθέως, μην παίζετε με τα παιδιά μου», τόνισε.

«Μην παίζετε με τα παιδιά μου. Για όποιον κι αν δουλεύετε όλοι σας, για όποιον κι αν νομίζετε ότι δουλεύει η οικογένειά σας, σας το λέω αυτή τη στιγμή, μην παίζετε με τα παιδιά μου. Και θα γίνουν όλα νόμιμα, θα γίνουν όλα νόμιμα, μωρό μου», προειδοποίησε.

«Δεν πρόκειται να με βγάλετε τρελό, νομίζοντας ότι όλα θα είναι ήρεμα έτσι. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να παίξουμε. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Και αυτό είναι για όλους όσους έχουν βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση και δεν είχαν φωνή… Έχω σπίτι δίπλα στα παιδιά μου», είπε ο Kanye West.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Πώς μετασχηματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Ευρωεκλογών

    Ο Άρης Ραβανός, πολιτικός συντάκτης στο Βήμα, σχολιάζει το στοίχημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το προεκλογικό κλίμα στα στρατόπεδα των υπόλοιπων κομμάτων.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C