Ο Kanye West θα ταδιξέψει στη Ρωσία για να συναντήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 11:28 μ.μ.

Ο Kanye West σχεδιάζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη Ρωσία.

Ο Kanye West σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στη Μόσχα αργότερα φέτος για να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, να πραγματοποιήσει τις πρώτες του συναυλίες στη χώρα με τη χορωδία Sunday Service και να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Το ταξίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι, ανάλογα με το πρόγραμμα του Ye, σύμφωνα με τον έμπιστο και στρατηγικό του σύμβουλο Ameer Sudan, ο οποίος βοηθάει στον συντονισμό των προετοιμασιών μαζί με τον δικηγόρο Scott Balber.

Ο Ameer Sudan λέει στο Billboard ότι μαζί με τον Scott Balber ενεργούν ως σύνδεσμοι μεταξύ του Kanye West και των πελατών του Balber, του Αζερμπαϊτζανού – Ρώσου δισεκατομμυριούχου κτηματομεσίτη Aras Agalarov και του γιου του Emin Agalarov.

Η Ρωσία θα είναι «μια δεύτερη πατρίδα» για τον West, λέει ο Sudan: «Θα περνάει πολύ χρόνο εκεί».

Ο Kanye West ετοιμάζει επίσης νέες επιχειρηματικές συμφωνίες με τους Agalarov, σύμφωνα με τον Sudan και ενώ δεν μπορούσε να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες αυτών των συζητήσεων, προέβλεψε ότι θα αυξήσουν την περιουσία του Kanye West σε περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τον Μάρτιο του 2021, το Bloomberg ανέφερε ότι η περιουσία του Ye αγγίζει το ποσό των 6,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων χάρη στις προσοδοφόρες συμφωνίες του με την Adidas και την Gap, αλλά ο Sudan ισχυρίζεται ότι ο αριθμός αυτός ήταν συγκρατημένος.

Ο όμιλος Crocus Group των Agalarovs έχει αναπτύξει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα ακίνητης περιουσίας στη Ρωσία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, και το χαρτοφυλάκιο των επιχειρήσεών του περιλαμβάνει εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, fashion brands, πολυκαταστήματα, μπουτίκ και πολλά άλλα.

Ο Kanye West σχεδιάζει επίσης να συνεργαστεί μουσικά με τον Emin Agalarov σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την παρουσία του Emin στις ΗΠΑ. Ο Emin Agalarov είναι μουσικός που εκπαιδεύτηκε από τον αείμνηστο τραγουδιστή Muslim Magomayev, έναν αγαπημένο Ρώσο καλλιτέχνη που συχνά αναφέρεται ως ο «Σοβιετικός Sinatra».

Με το ψευδώνυμο EMIN έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από δώδεκα άλμπουμ από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 και έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες διεθνείς περιοδείες.

Σύμφωνα με τον Ammer Sudan, οι συναυλίες και η συνάντηση με τον Πούτιν είναι κάτι που ο Kanye West ήθελε να κάνει από τότε που παρουσίασε το project Sunday Service το 2019.

Οι εμφανίσεις της Sunday Service θα πραγματοποιηθούν πιθανότατα στο θέατρο «Crocus City Hall», το οποίο έχει χωρητικότητα άνω των 7.300 ατόμων ή στο «Grand Sports Arena» στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Luzhniki, χωρητικότητας 81.000 θέσεων, το εθνικό στάδιο της Ρωσίας όπου διεξήχθη μεγάλο μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων του 1980.

Ο Kanye West σχεδιάζει να προσκαλέσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να παρακολουθήσει τις συναυλίες.

Τον Νοέμβριο, ο West συνέκρινε μάλιστα τον εαυτό του με τον Πούτιν, αποκαλώντας τον εαυτό του «Νεαρό Πούτιν» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο δημοφιλές podcast «Drink Champs», ενώ είπε στους οικοδεσπότες N.O.R.E. και DJ EFN: «Ο πολιτισμός είναι πετρέλαιο. Η κουλτούρα είναι μια ενέργεια και είμαι ο βασιλιάς της κουλτούρας για τα τελευταία 20 και τα επόμενα 2.000 χρόνια».

Η Ρωσία αποτελεί αυτή τη στιγμή επίκεντρο διαμάχης καθώς συγκέντρωσε περίπου 100.000 στρατιώτες στα σύνορα με την Ουκρανία για πιθανή εισβολή, αν και Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια.

Ο ρωσικός στρατιωτικός ελιγμός, λένε αξιωματούχοι, είναι απάντηση στην επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά και η Μόσχα έχει απαιτήσει από το ΝΑΤΟ να αποσύρει τα στρατεύματά του από τις χώρες μέλη του που συνορεύουν με τη Ρωσία.

Η διαμάχη έχει επιδεινώσει τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Κρεμλίνου, ενώ απειλεί να αποσταθεροποιήσει την περιοχή και να επανασχεδιάσει τα όρια της Ευρώπης μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους έχουν απειλήσει με νέες κυρώσεις που θα υπερβαίνουν εκείνες που επιβλήθηκαν το 2014 μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προειδοποιήσει ότι τέτοιες κυρώσεις θα οδηγούσαν σε «πλήρη ρήξη» των αμερικανορωσικών σχέσεων.

Τη Δευτέρα, Αμερικανοί και Ρώσοι διπλωμάτες διεξήγαγαν διαπραγματεύσεις στη Γενεύη, ενώ μία σειρά συζητήσεων μεταξύ αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σε όλη την Ευρώπη αυτή την εβδομάδα.

Ενώ οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας θα μπορούσαν να σταματήσουν τα ταξίδια μεταξύ των χωρών, οι Αμερικανοί πολίτες επιτρέπεται επί του παρόντος να ταξιδεύουν στη Ρωσία υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Οι ταξιδιωτικές οδηγίες του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών για τη Ρωσία βρίσκονται στο «Επίπεδο 4 – Μην ταξιδεύετε», λόγω «της τρομοκρατίας, της παρενόχλησης από τους αξιωματούχους ασφαλείας της ρωσικής κυβέρνησης, της περιορισμένης δυνατότητας της πρεσβείας να βοηθήσει τους Αμερικανούς πολίτες στη Ρωσία και της αυθαίρετης εφαρμογής της τοπικής νομοθεσίας».

«Αυτός είναι ο Ye, ο Ye θα πάει εκεί όπως και να ‘χει. Τι θα πουν; Θα είναι ειδικός καλεσμένος των Agalarovs», σημειώνει ο Ameer Sudan.

«Ο Kanye ξέρει τι συμβαίνει περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο, γνωρίζει καλά τα πράγματα. Και δεν είναι κάτι εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών ή για να προκαλέσει συγκρούσεις, αλλά ο Ye είναι ο Ye – δεν μπορεί να ελεγχθεί», προσθέτει.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    The Happy Pod: Viral ballet boy back in the spotlight

    The happiest stories in the world - our weekly collection

Weather&go!

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    25°C

  • Wed

    24°C