Ο Kanye West εξηγεί γιατί αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 7:12 μ.μ.

«Τίποτα δεν θα με κρατήσει μακριά από τα παιδιά μου».

Ο Kanye West εξηγεί την απόφασή του να αγοράσει ένα σπίτι απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του Kim Kardashian.

Κατά τη διάρκεια ενός αποσπάσματος της συνέντευξης που åθα έδωσε στον Jason Lee στο «Hollywood Unlocked» και θα δημοσιευθεί ολόκληρη τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου ο ράπερ δήλωσε την αγάπη του για τα τέσσερα παιδιά του, North, Saint, Chicago και Psalm και σημείωσε ότι ήθελε να ζήσει κοντά τους.

«Η παρηγοριά μου είναι να βλέπω τα παιδιά μου και να έχω ένα σταθερό πρόγραμμα. Γι’ αυτό πήρα και το σπίτι», εξήγησε. «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θεώρησαν ότι υπήρχε κάτι κακό στο να αγοράσω ένα σπίτι δίπλα στα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Ο Kanye West θυμήθηκε επίσης την εποχή που μετακόμισε με τη μητέρα του στο Σικάγο όταν ήταν παιδί και έμεινε μακριά από τον πατέρα του.

«Βλέπετε, όταν η μητέρα μου με πήγε από την Ατλάντα στο Σικάγο, ο πατέρας μου δεν ήρθε στην πιο κρύα και επικίνδυνη πόλη του κόσμου για να είναι δίπλα μου. Είπε: “Θα μείνω κάτω στην Ατλάντα”», περιέγραψε.

Ο Kanye West διαβεβαίωσε ότι «τίποτα στην καριέρα μου, στην rap, στα μέσα ενημέρωσης, σε όλα αυτά, δεν θα με κρατήσει μακριά από τα παιδιά μου». «Και αυτό θέλω να ξέρουν όλοι», υπογράμμισε.

«Μην παίζετε μαζί μου, μην παίζετε με τα παιδιά μου. Καμία ασφάλεια δεν πρόκειται να μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και δεν πρόκειται να με κάνετε να τρελαθώ», πρόσθεσε.

Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021.

Τον Δεκέμβριο, ο Ye αγόρασε ένα σπίτι αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια με την ελπίδα να μείνει κοντά στην οικογένειά του, όπως δήλωσε τότε μία πηγή στο «People».

Η πηγή χαρακτήρισε το σπίτι, που χτίστηκε το 1955, «φιλικό για οικογένειες» και ανέφερε ότι η αγορά έγινε αποκλειστικά και μόνο για να είναι κοντά στην Kardashian και τα παιδιά τους.

«Το νέο σπίτι του Kanye είναι ερείπιο. Το αγόρασε μόνο και μόνο για την τοποθεσία. Είναι κοντά στην Kim και στα παιδιά. Έχει ένα όραμα για το σπίτι και σκοπεύει να ξεκινήσει την ανακατασκευή το συντομότερο δυνατό», είπε η πηγή.

«Θα είναι φιλικό προς τις οικογένειες. Θέλει να είναι σε θέση να έχει τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερο. Το γεγονός ότι ζει μόνο στο Μαλιμπού έκανε τις επισκέψεις πιο δύσκολες για τον Kanye», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C