Ο Kanye West αποχώρησε από τον μονόλογο της Kim Kardashian στο «SNL» επειδή τον αποκάλεσε «ράπερ»

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 7:05 μ.μ.

«Εκνευρίστηκε επειδή είπα ότι είναι “ράπερ”», περιέγραψε η Kim Kardashian

Ο Kanye West αποχώρησε από τον μονόλογο της Kim Kardashian στο «Saturday Night Live» όταν εκείνη τον αποκάλεσε «ράπερ».

Τον Οκτώβριο, η Kim Kardashian ήταν οικοδέσποινα του επεισοδίου του «Saturday Night Live» με καλεσμένη την Halsey και κατά τη διάρκεια του μονολόγου της στην έναρξη της εκπομπής, αναφέρθηκε στο γάμο της και στο επικείμενο διαζύγιό της με τον Kanye West.

«Είμαι πολύ ευλογημένη σε αυτή τη ζωή και είμαι ευγνώμων για όλα, ειλικρινά: για όλα τα καλά, για όλα τα άσχημα», είπε.

«Θέλω να πω, παντρεύτηκα τον καλύτερο ράπερ όλων των εποχών. Και όχι μόνο αυτό, είναι ο πλουσιότερος μαύρος άνθρωπος στην Αμερική: Μια ταλαντούχα, πραγματική διάνοια που μου χάρισε τέσσερα απίστευτα παιδιά», συνέχισε.

«Έτσι, όταν τον χώρισα, πρέπει να ξέρετε ότι έφταιγε μόνο ένα πράγμα: η προσωπικότητά του. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται κακό, αλλά οι άνθρωποι μου λένε συνέχεια ότι η κωμωδία πηγάζει από την αλήθεια και αν υπάρχει ένα πράγμα που προσπαθώ πάντα να είμαι, αυτό είναι να είναι αληθινή», ανέφερε.

Τουλάχιστον σύμφωνα με την Kim Kardashian, στον Kanye West δεν άρεσε ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι του μονολόγου, σε τέτοιο βαθμό που αποχώρησε από το πλατό του «Saturday Night Live».

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians» του Hulu, η Kim εξηγεί στην αδελφή της, Khloe Kardashian, ότι ο μονόλογός της ήταν η αιτία ενός καυγά που ακολουθούσε με τον Kanye West.

«Έφυγε από το “SNL” στη μέση του μονολόγου. Από τότε δεν του έχω μιλήσει. Είναι αναστατωμένος με το γεγονός ότι χρησιμοποίησα τη λέξη “διαζευγμένη” – ευχήθηκε να έλεγα ότι είχα καταθέσει “αίτηση” για διαζύγιο. Και ήταν εκνευρισμένος που είπα επίσης ότι είναι “ράπερ”. Είπε: “Είμαι πολλά περισσότερα από ένας ράπερ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είπες ράπερ”», περιέγραψε η Kim Kardashian.

«Ποτέ δεν θέλω να προσβάλω κανέναν και ποτέ δεν θέλω να πληγώσω κανέναν, αλλά και αυτός ήταν ο σκοπός αυτού του μονολόγου. Σκοπός του ήταν να κάνει ένα αστείο. Έκανα πλάκα με τον εαυτό μου, τη μητέρα μου και όλα όσα είναι προσωπικά για μένα. Είναι όλα αστεία και προφανώς, δεν ήταν για εκείνον», πρόθεσε.

«Έχω καθίσει εκεί σε τόσες πολλές ομιλίες και πράγματα που δεν ήταν και τα πιο άνετα για μένα. Αλλά ήταν ο σύντροφός μου και του στάθηκα. Δεν θα τον έφερνα ποτέ σε δύσκολη θέση και να φύγω», τόνισε.

Η Khloe Kardashian απάντησε: «Όχι μόνο ομιλίες. Έντονες δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς που μπορεί να μην ήταν η δική σου θέση, αλλά ήσουν η σύζυγός του και αυτό κάνεις. Αλλά πώς είναι αυτό δίκαιο για σένα;»

«Αυτό είναι το θέμα», σχολίασε η Kim. «Έχει συνηθίσει τόσο πολύ να παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει», είπε για τον Kanye West.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C