Ο Kanye West ήθελε να εγκαταλείψει την καριέρα του για να γίνει στυλίστας της Kim Kardashian

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 9:22 μ.μ.

Ο Kanye West έχει βοηθήσει την Kim Kardashian να μεταμορφωθεί σε fashion icon.

Ο Kanye West σκεφτόταν να τα παρατήσει όλα για να γίνει προσωπικός στυλίστας της πρώην συζύγου του.

Ο δισεκατομμυριούχος ράπερ και επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αλλάξει επίσημα το όνομά του σε Ye, είχε πει κάποτε στην Kim Kardashian ότι ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την καριέρα του προκειμένου να ασχολείται με το στυλ της επί μονίμου βάσεως.

Σύμφωνα με το TMZ, η Kim Kardashian έκανε την αποκάλυψη στη νέα της σειρά ριάλιτι «The Kardashians», η οποία κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο Hulu.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Kim Kardashian δοκιμάζει τα ρούχα που επέλεξε ο Kanye West για να φορέσει για την εμφάνιση της ως οικοδέσποινα στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Saturday Night Live» τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Ενώ κοιτούσε την ντουλάπα της, είπε σε μια φίλη της: «Ο Kanye θέλει να παρατήσει τα πάντα και να αφιερώσει τη ζωή του στο να είναι ο στυλίστας μου».

Ως στυλίστας, ο Kanye West βοήθησε την Kim Kardashian να μεταμορφωθεί σε fashion icon.

Η μεγιστάνας της ομορφιάς, η οποία κάποτε ήταν προσωπική στυλίστρια της Paris Hilton, έχει αποδώσει στον πρώην σύζυγό της τα εύσημα για το γεγονός ότι «πραγματικά τη μύησε στον κόσμο της μόδας».

«Πραγματικά πιστεύω ότι η σχέση μου με τον σύζυγό μου Kanye άλλαξε πραγματικά τα πάντα. Εκείνη την εποχή πίστευα ότι είχα το καλύτερο στυλ. Κοιτάζω τα ρούχα που φορούσα στο παρελθόν και ντρέπομαι», δήλωσε στο CNN Style το 2015.

Ο Kanye West, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας με τις συνεργασίες του με την Adidas και την GAP, είναι επίσης ο «σκιώδης διευθυντής δημιουργικού» στο brand shapewear προϊόντων SKIMS της Kim Kardashian.

«Είναι καταπληκτικό να έχεις κάποιον που πραγματικά σέβεσαι και εκτιμάς τη δημιουργική του γνώμη», είχε πει παλαιότερα η Kim Kardashian σε συνέντευξή της στους New York Times.

«Σχεδίασε το λογότυπο της SKIMS σε σχήμα φούσκας και βοήθησε σε όλα, από την πρόσληψη φωτογράφων, την έγκριση των μοντέλων και την επιλογή των συσκευασιών», είχε αποκαλύψει.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    25°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C