Ο Justin Bieber υπέστη «νευρικό κλονισμό» όταν συνειδητοποίησε ότι ο γάμος δεν έλυσε τα προβλήματά του

«Είναι δύσκολο να πρέπει πραγματικά να συνειδητοποιήσεις ότι ίσως δεν είσαι ο άνθρωπος που νόμιζες απαραίτητα ότι ήσουν».

Ο Justin Bieber υπέστη «ένα μικρό νευρικό κλονισμό» όταν παντρεύτηκε τη Hailey Bieber, επειδή συνειδητοποίησε ότι ο γάμος δεν έλυσε τα προσωπικά προβλήματά του.

Κατά τη διάρκεια μίας νέας συνέντευξής του στον Ebro Darden στο Apple Music, ο 28χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι περίμενε ότι όλα τα προβλήματά του θα εξαφανίζονταν μετά τον γάμο του με το 25χρονο μοντέλο το 2018 και αυτό δεν συνέβη.

«Είναι μία περιπέτεια. Θυμάμαι όταν παντρεύτηκα αρχικά, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό επειδή νόμιζα ότι ο γάμος θα έλυνε όλα μου τα προβλήματα και δεν το έκανε», εξομολογήθηκε.

«Ήταν απλά μία σκέψη του στυλ “είσαι λίγο υποκριτής, φίλε”», συνέχισε.

«Θέλεις η σύζυγός σου να κάνει κάτι που εσύ δεν κάνεις και είναι σαν, είναι δύσκολο μερικές φορές να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να πρέπει πραγματικά να συνειδητοποιήσεις ότι, φίλε, ίσως δεν είσαι ο άνθρωπος που νόμιζες απαραίτητα ότι ήσουν», ανέφερε.

«Και αυτό είναι απλώς αποτέλεσμα των τραυμάτων και των περιστάσεων της ζωής», τόνισε.

Ο Justin Bieber είχε αρχικά μία σύντομη σχέση με τη Hailey Baldwin από τον Δεκέμβριο του 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, πριν επανασυνδεθούν τον Ιούνιο του 2018. Το ζευγάρι παντρεύτηκαν αθόρυβα με πολιτικό γάμο τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς και έκανε μία μεγάλη γαμήλια τελετή στη Νότια Καρολίνα τον Σεπτέμβριο του 2019.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Justin Bieber αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Θεό και για τον τρόπο με τον οποίο ο ολοένα και μεγαλύτερος ρόλος της θρησκείας στη ζωή του «άλλαξε πραγματικά τα πάντα».

Όπως είπε, τη ζωή του άλλαξε «απλά η ιδέα ότι έχω συγχωρεθεί και ότι (ο Θεός) με συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι και μέρα με τη μέρα, μπορώ απλά να γίνομαι όλο και καλύτερος και να μην είμαι πολύ σκληρός με τον εαυτό μου».

«Μπορείς να έχεις την άποψη ότι ο Θεός δεν είναι ένας θυμωμένος τύπος, είναι ένας στοργικός, διακριτικός, συμπονετικός Θεός που ξέρει τι περνάμε και απλά θέλει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», συνέχισε.

«Και έτσι, αυτή η σκέψη άλλαξε πραγματικά τα πάντα για εμένα», υπογράμμισε ο Justin Bieber.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C