Ο Justin Bieber ξέσπασε σε δάκρυα σε συναυλία του

Ο Justin Bieber εμφανίστηκε στην πόλη του Μεξικό μία ημέρα μετά το μακελειό στο Τέξας.

Ο Justin Bieber συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης συναυλίας του. Ενώ βρισκόταν στην πόλη του Μεξικό στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Justice World Tour», ο 28χρονος τραγουδιστής έκλαψε μπροστά στο κοινό.

Αργότερα δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη συγκεκριμένη στιγμή στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Τα δάκρυα γεμίζουν τα μάτια μου με ελπίδα για την ανθρωπότητα».

Ο Justin Bieber έδωσε συναυλίες στην πόλη του Μεξικό μετά το μακελειό στο Δημοτικό Σχολείο Robb στο Ουβάλντε του Τέξας, όπου ένας 18χρονος άνοιξε πυρ και σκότωσε 19 παιδιά και δύο μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο γήπεδο «Foro Sol» στην πόλη το Μεξικού, ο Justin Bieber μίλησε σε συναισθηματικό τόνο για την ενότητα και την αποδοχή.

«Όλοι είναι ίσοι. Σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχει πολύς διχασμός και πολλή φυλετική αδικία, αλλά εμείς μπορούμε να είμαστε αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Μπορούμε να συμπορευτούμε και να ενωθούμε και να γιορτάσουμε μεταξύ μας, επειδή είμαστε όλοι ίδιοι», είπε.

«Ο ρατσισμός είναι κακός και είναι διαβολικός, αλλά είμαστε μαζί σε αυτό και σας αγαπώ τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Ο Justin Bieber έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Η αδικία όπου κι αν βρίσκεται είναι απειλή για τη δικαιοσύνη παντού».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο τραγουδιστής της pop έδωσε συναυλία στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης λίγες ώρες μετά από ένα ακόμη φρικτό μακελειό, όπου ένας 18χρονος ένοπλος σκότωσε εν ψυχρώ 10 ανθρώπους σε ένα σούπερ μάρκετ της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ο Justin Bieber κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

«Όπως ξέρετε, συνέβη μία τραγωδία στην πόλη, αλλά αυτό που θα κάνουμε απόψε, είναι να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους και θα ήθελα πολύ να κρατήσουμε ένα λεπτό σιγής. Αυτό θα σήμαινε πολλά για μένα», είπε στο κοινό.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι υπάρχει «τόσο πολύς διχασμός» και «τόσο πολλή φυλετική αδικία» στον κόσμο.

«Πρέπει να είμαστε οι άνθρωποι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις με τους φίλους μας, τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας, που θα συνεχίσουμε να είμαστε σύμμαχοι», ανέφερε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C