Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber είναι «αχώριστοι» μετά τα πρόσφατα προβλήματα υγείας

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 4:58 μ.μ.

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε στις 10 Ιουνίου ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay Huntμ, ενώ τρεις μήνες νωρίτερα η σύζυγός του Hailey υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για τον Justin Bieber και τη σύζυγό του, Hailey Bieber, καθώς αντιμετώπισαν συνεχόμενα προβλήματα υγείας, αλλά οι δοκιμασίες έκαναν τον γάμο τους πιο δυνατό.

Τον Μάρτιο, το 25χρονο μοντέλο υπέστη ένα μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο, όταν ένας θρόμβος αίματος πέρασε από την καρδιά της στον εγκέφαλό της. Η Hailey αποκάλυψε αργότερα ότι διαγνώστηκε με ανοιχτό ωοειδές τρήμα – ένα μικρό άνοιγμα στην καρδιά που συνήθως κλείνει μετά τη γέννηση – και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Justin ανέβαλε τρεις συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του «Justice World Tour» και αποκάλυψε με ένα βίντεο στο Instagram στις 10 Ιουνίου ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt, μία σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλείται από την επανενεργοποίηση του ίδιου ιού που προκαλεί την ανεμοβλογιά και τον έρπητα ζωστήρα.

Το σύνδρομο Ramsay Hunt προκάλεσε παράλυση στη δεξιά πλευρά του προσώπου του, με τον Justin Bieber να μην μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του ή να χαμογελάσει.

«Η Hailey έχει υποστηρίξει τόσο πολύ τον Justin, ακριβώς όπως \την υποστήριξε και εκείνος με τα προβλήματα υγείας της», λέει ένας φίλος του ζευγαριού στο «People» αυτής της εβδομάδας. «Είναι αχώριστοι».

Όπως δήλωσε και η ίδια η Hailey Bieber κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στις 15 Ιουνίου στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» για να προωθήσει τη νέα της σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος Rhode, νιώθει ότι είναι πλέον «πιο κοντά από ποτέ» με τον Justin Bieber.

«Νομίζω ότι ειλικρινά το θετικό σε αυτό που πέρασα εγώ, σε αυτό που πέρασε εκείνος, είναι ότι πραγματικά σε δένει», τόνισε.

Δύο ημέρες πριν από την τηλεοπτική εμφάνιση της Hailey, ο Justin Bieber αναγνώρισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι αντιμέτωπος με μια «τρομερή καταιγίδα», αλλά τόνισε ότι είχε ήδη δει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Στη συνέχεια, ο Justin Bieber ανέβαλε το υπόλοιπο του αμερικανικού σκέλους της περιοδείας του «Justice World Tour», που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο, για να επικεντρωθεί στην υγεία του.

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα», λέει στο «People» μία πηγή από το περιβάλλον του Justin Bieber. «Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει για να επιταχύνει την ανάρρωση, οπότε πρέπει να κάνει υπομονή. Υποτίθεται ότι πρέπει να παίρνει τα φάρμακά του, να ξεκουράζεται και να τρώει θρεπτικό φαγητό», σημειώνει.

Το σύνδρομο Ramsay Hunt χαρακτηρίζεται από οξεία αδυναμία του προσώπου, πόνο στο αυτί, εξάνθημα γύρω από το αυτί ή στο πρόσωπο και μερικές φορές απώλεια ακοής και προσβάλλει μόνο πέντε στους 100.000 ανθρώπους ετησίως. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ευάλωτοι στην ασθένεια είναι όλοι όσοι έχουν περάσει ανεμοβλογιά ή δεν έχουν εμβολιαστεί ποτέ κατά της ανεμοβλογιάς.

«Ο ιός, ακόμη και αν τον είχατε ως παιδί ή ως νεαρός ενήλικας, παραμένει σε αδράνεια στο σώμα σας μέχρι κάτι να τον ενεργοποιήσει εκ νέου», εξηγεί ο Δρ. Amit Kochhar. «Μόλις το νεύρο που δημιουργεί την κίνηση του προσώπου – που σηκώνει το φρύδι σας, που κλείνει το μάτι σας, που σας κάνει να χαμογελάτε – υποστεί φλεγμονή, παθαίνετε παράλυση του προσώπου», συνεχίζει.

Σύμφωνα με τον Δρα Scott Stephan, διευθυντή του προγράμματος πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής προσώπου του Πανεπιστημίου Vanderbilt, πολλοί ασθενείς βλέπουν «σημαντική» βελτίωση μετά από μερικές εβδομάδες θεραπείας, η οποία συνήθως περιλαμβάνει υψηλές δόσεις στεροειδών και αντιϊκών φαρμάκων.

«Μέχρι τους τρεις μήνες οι περισσότεροι άνθρωποι καταγράφουν σημαντική ανάκαμψη», προσθέτει ο Stephan.

Παρότι η Hailey Bieber ταξίδευε μεταξύ του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης για τις ανάγκες της προώθησης της σειράς Rhode, «έλεγχε συνεχώς την κατάσταση του Justin», λέει πηγή από το περιβάλλον του Bieber. «Ήταν πολύ τρομακτικό για εκείνη. Παρόλο που ξέρει ότι θα γίνει καλά, ήταν σίγουρα μία συγκλονιστική χρονιά μέχρι στιγμής».

Το ζευγάρι έχει καταβάλλει έντονες προσπάθειες για να δημιουργήσει μία ήσυχη ζωή. Τους πρώτους μήνες του lockdown, «πραγματικά έπρεπε να είμαστε ο ένας με τον άλλον και να γελάμε και να διασκεδάζουμε», δήλωσε η Hailey Bieber στο «People» το 2021. «Μπορούσαμε να κάνουμε ταξίδια με το αυτοκίνητο και να κάνουμε πράγματα για τα οποία ειλικρινά δεν θα είχαμε χρόνο», είπε.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο βρήκαν επίσης ένα καταφύγιο στη γενέτειρα του Justin Bieber, στο Οντάριο του Καναδά.

«Συμπεριφέρονται σαν κανονικοί άνθρωποι εδώ. Ο Justin αγαπάει τον Καναδά και μπορεί να διασκεδάσει εδώ χωρίς πολλές φασαρίες», λέει κάτοικος της περιοχής.

Αν και παντρεύτηκαν νέοι, ο Justin Bieber και η Hailey Baldiwn έχουν ωριμάσει μαζί.

«Ο Justin έχει ωριμάσει στο γάμο του. Η Hailey υπήρξε καλή επιρροή. Θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον», λέει μία πηγή από τη μουσική βιομηχανία.

Ο Justin Bieber στηρίζεται αυτή τη στιγμή στην πίστη και στους αγαπημένους του και ανυπομονεί να συνεχίσει την περιοδεία του από την Ευρώπη αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

«Είναι ένα πισωγύρισμα, αλλά όλοι έχουν πισωγυρίσματα: Θα προχωρήσει μπροστά και θα βρει την υγεία του», λέει φίλος του ζευγαριού και προσθέτει: «Είναι σε καλή διάθεση και κοιτάζει μπροστά στη ζωή και την καριέρα του».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    US announces air defence boost for Ukraine

    The package comes days after a huge aid bill was approved in Washington

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C