Ο Justin Bieber είναι περήφανος μετά την κυκλοφορία της νέας μάρκας περιποίησης δέρματος της συζύγου του Hailey Bieber.

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 10:44 π.μ.

Την Τετάρτη (15 Ιουνίου), το 25χρονο μοντέλο λάνσαρε το Rhode Skin.

Η σειρά περιλαμβάνει τρία κύρια προϊόντα: ένα υγρό υαλοπινάκων πεπτιδίων που στοχεύει σε παχουλό και ενυδατωμένο, ένα ελαφρύ φράγμα που αποκαθιστά την ενυδατική κρέμα  αλλά και κρέμα θεραπείας για τα χείλη που έρχεται σε τρεις γεύσεις. Ενώ κάθε προϊόν μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά, το "Rhode Kit" περιλαμβάνει και τα πέντε προϊόντα σε ένα σύνολο.

O τραγουδιστής των "Peaches" έδωσε στη σύζυγό ενα emoj στο Instagram την Τετάρτη για να μοιραστεί με τον κόσμο πόσο περήφανος είναι για τη σκληρή δουλειά της που ξεκίνησε τη νέα γραμμή.

"Είμαι τόσο περήφανος για σένα μωρό μου", είπε. "Κανείς δεν γνωρίζει τις πολλές ώρες φροντίδας και πάθους που έχετε θέσει για την οικοδόμηση μιας μάρκας περιποίησης δέρματος που είναι πραγματικά για να εξυπηρετήσει τους ανθρώπους."

Ο Βieber συνέχισε να επαινεί τη σύζυγό του για το "πιο όμορφο πράγμα" σε αυτήν, αποκαλύπτοντας επίσης ότι ήταν ένας από τους πρώτους που δοκίμασαν τη νέα γραμμή.

«Το πιο όμορφο πράγμα για εσάς είναι η φροντίδα σας για την προστασία των ανθρώπων με καλά συστατικά που θα βοηθήσουν το δέρμα τους να ανθίσει όπως κάνατε για μένα και το δέρμα μου», είπε. "ΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΊΜΗΣΗ ΌΜΟΡΦΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΟΥ! Τόσοι πολλοί άνθρωποι θα έχουν όμορφο δέρμα Dewy λόγω της επιθυμίας σας να τους δώσετε πρόσβαση στο καλύτερο! Σ' ΑΓΑΠΏ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ."

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 122: Κλαίρη Θεοδώρου

    Εκείνος, εκείνη, λαγνεία, τραύμα, κόλαση, τέχνη, εκδίκηση, απώλεια, αγάπη, άνοια, φιλία και «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων» του Ιερώνυμου Μπος – κάπως έτσι συμπληρώνεται το παζλ του νέου βιβλίου της Κλαίρης Θεοδώρου από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C