Ο Justin Bieber αναβάλλει ολόκληρη την αμερικανική περιοδεία του μετά την παράλυση του προσώπου του

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 10:31 π.μ.

Ο Justin Bieber αναβάλλει όλες τις συναυλίες του στις ΗΠΑ καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από τη μερική παράλυση του προσώπου του.

Ο Justin Bieber ανέβαλε τις υπόλοιπες συναυλίες του αμερικανικού σκέλους της παγκόσμιας περιοδείας του «Justice World Tour» μετά την παράλυση του προσώπου του από το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Ο τραγουδιστής της pop αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δίνει μάχη με τη σπάνια ασθένεια, η οποία έχει αφήσει παράλυτη τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ενώ την περασμένη εβδομάδα ακυρώθηκαν ορισμένες μόνο από τις προγραμματισμένες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του, ανακοινώθηκε τώρα ότι αναβάλλεται και το υπόλοιπο του «Justice World Tour» στις ΗΠΑ, καθώς ο Justin Bieber συνεχίζει να αναρρώνει και να ανακτά την πλήρη κίνηση του προσώπου του.

Σε ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια εταιρεία της περιοδείας του Justin Bieber, η AEG Presents, έγραψε: «Υπό τον γνώμονα της συνεχιζόμενης ανάρρωσης του Justin, οι υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας “Justice Tour” στις ΗΠΑ που έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο και στις αρχές Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης στο Summerfest στο Μιλγουόκι, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, θα αναβληθούν.

«Ο Justin συνεχίζει να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα, είναι αισιόδοξος για την ανάρρωσή του και ανυπομονεί να επιστρέψει στις συναυλίες και να τραγουδήσει για τους θαυμαστές του στο εξωτερικό αργότερα αυτό το καλοκαίρι», τόνισε.

Η παγκόσμια περιοδεία «Justice World Tour» του Justin Bieber αναμένεται πλέον να συνεχιστεί στην Ευρώπη στα τέλη Ιουλίου. Το επόμενο σκέλος της να ξεκινά στη Λούκα της Ιταλίας στις 31 Ιουλίου.

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε ότι παρέλυσε το πρόσωπό του με ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών που δημοσίευσε στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.

«Προέρχεται από έναν ιό που έχει προσβάλει το νεύρο στο αυτί μου και τα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου», εξήγησε.

Μια πηγή δήλωσε στο ET ότι το μεγαλύτερο στήριγμα του Justin Bieber κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι η σύζυγός του, Hailey Bieber.

«Η Hailey βρίσκεται στο πλευρό του Justin κάθε μέρα, όπως πάντα», είπε η πηγή.

«Σίγουρα στηρίζεται πάνω της και νιώθει μεγάλη παρηγοριά από εκείνη. Αισθάνεται ότι με την υποστήριξή της μπορεί να το νικήσει αυτό και να επιστρέψει στον κανονικό του εαυτό, στην καθημερινότητά του, στη δουλειά, στις περιοδείες και να είναι υγιής και ευτυχισμένος», συνέχισε.

«Η Hailey σίγουρα βοηθάει τον Justin να παραμείνει θετικός και αισιόδοξος και τρέφουν πολλές ελπίδες ότι η υγεία του θα αποκατασταθεί», ανέφερε η πηγή.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C