Ο Johnny Depp έκανε εμφάνιση – έκπληξη σε συναυλία του Jeff Beck

Ο Johnny Depp περιμένει την ετυμηγορία των ενόρκων στη δίκη του με την Amber Heard.

Ο Johnny Depp επέστρεψε στις μουσικές του ρίζες το Σαββατοκύριακο, δύο ημέρες αφότου οι δικηγόροι του παρουσίασαν τα τελικά επιχειρήματά τους στην εκδίκαση της αγωγής για δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard.

Σύμφωνα με πολλά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, ο 58χρονος ηθοποιός εξέπληξε τους θεατές κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας του κιθαρίστα Jeff Beck την Κυριακή 29 Μαΐου στο Σέφιλντ της Αγγλίας.

Ο Johnny Depp ανέβηκε στη σκηνή με την κιθάρα του και μαζί με τον Jeff Beck παρουσίασαν μία διασκευή του τραγουδιού «Isolation» του John Lennon από τη δεκαετία του 1970, την οποία κυκλοφόρησαν επίσημα πριν από δύο χρόνια.

Επίσης, παρουσίασαν μια διασκευή του «What’s Going On» του Marvin Gaye και του «Little Wing» του Jimi Hendrix.

Πριν γίνει ηθοποιός, ο Johnny Depp ήθελε να γίνει μουσικός. Μίλησε μάλιστα στο εδώλιο για τις αρχικές φιλοδοξίες του να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική, σημειώνοντας ότι δεν είχε την επιτυχία που ήθελε, γεγονός που τον ώθησε να στραφεί στην υποκριτική.

Ο Johnny Depp είναι επίσης μέλος του συγκροτήματος Hollywood Vampires μαζί με τον Alice Cooper και τον Joe Perry των Aerosmith.

Στα βίντεο του κοινού από τη συναυλία ο Johnny Depp δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την έντονη προβολή της δίκης του με την Amber Heard στα μέσα ενημέρωσης, αλλά αναμφίβολα θα έχει άγχος αυτή την εβδομάδα.

Αφού την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι τελικές αγορεύσεις, η ετυμηγορία στην εκδίκαση της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του αναμένεται να ληφθεί το συντομότερο την Τρίτη.

Η δίκη, η οποία ξεκίνησε στο περιφερειακό δικαστήριο του Φέρφαξ της Βιρτζίνια στις 11 Απριλίου, προχώρησε στη συνεδρίαση των ενόρκων την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Ο Johnny Depp διεκδικεί από την Amber Heard αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα άρθρο που έγραψε και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «The Washington Post» το 2018, ενώ εκείνη υπέβαλε ανταγωγή εναντίον του ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Three people are arrested over Sikh activist's killing in Canada

    Police say they've been charged in connection with the death of Hardeep Singh Nijjar

Weather&go!

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C