Ο Jared Leto πίστευε ότι το «House Of Gucci» θα ήταν η «χειρότερη» ή «μία από τις καλύτερες» ταινίες του

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 10:59 π.μ.

«Δεν υπήρχε περιθώριο για τίποτα στη μέση».

Ο Jared Leto σκέφτηκε ότι η συμμετοχή του στην ταινία «House of Gucci» του Ridley Scott στον ρόλο του Paolo Gucci θα ήταν «το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει» ή «ένα από τα καλύτερα».

Ο 50χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής του συγκροτήματος Thirty Seconds To Mars παραδέχτηκε ότι ήταν ρίσκο για την καριέρα του να υποδυθεί τον απόκληρο της οικογένειας Gucci.

Το ρίσκο ανταμείφθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν έλαβε μία υποψηφιότητα για το βραβείο του Β’ Ανδρικού Ρόλου στα Screen Actors Guild Awards του 2022.

«Με ενδιαφέρει να έχω μεγάλες διακυμάνσεις και θέλω να βρίσκομαι σε εκείνο το σημείο όπου η εντελώς απόλυτη αποτυχία χτυπάει την πόρτα. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό κομμάτι και ελπίζω να συνεχίσω να υπενθυμίζω στον εαυτό μου να είμαι όσο πιο γενναίος και τολμηρός μπορώ», είπε ο Jared Leto στο «Deadline».

«Σκέφτηκα σίγουρα ότι αυτό θα ήταν είτε το χειρότερο πράγμα που έxω κάνει, είτε ενδεχομένως δημιουργικά για μένα ως καλλιτέχνη, ένα από τα καλύτερα», συνέχισε.

«Δεν υπήρχε περιθώριο για τίποτα στη μέση και απλά με διακατέχει ευγνωμοσύνη γιατί ξέρω ότι είμαι τυχερός που είμαι ένας ηθοποιός που μπορούν να καλέσουν για να κάνουν τέτοιου είδους πράγματα», τόνισε.

Ο Jared Leto είναι επίσης ευγνώμων στον σκηνοθέτη της ταινίας «House Of Gucci», τον Ridley Scott, που του έδωσε «χρόνο και πίστη» για να υποδυθεί τον Paolo Gucci.

«Μόλις με προσέλαβε, του είπα ότι θα ξεφύγω εδώ και γέλασε και μου έδωσε την άδεια να πάω στο άσυλο για λίγο και όταν εμφανιστήκαμε στο πλατό ο Paolo ήταν εκεί. Ο Ridley μας έδωσε τον χρόνο και την πίστη. Ήταν κάτι πολύ όμορφο αυτό που μας έδωσε», σχολίασε.

Στο επόμενο κινηματογραφικό εγχείρημά του, ο Jared Leto πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Morbius» της Sony Pictures στο ρόλο του ομώνυμου χαρακτήρα των Marvel Comics. Η ταινία, η οποία εντάσσεται στο κινηματογραφικό σύμπαν του «Spider-Man», επρόκειτο να κυκλοφορήσει στα τέλη του Ιανουαρίου ωστόσο η πρεμιέρα της αναβλήθηκε για την 1η Απριλίου 2022.

Εν τω μεταξύ, ο Jared Leto αποκάλυψε τον προηγούμενο Νοέμβριο ότι οι Thirty Seconds To Mars «έχουν γράψει 200 νέα τραγούδια» και ότι περιμένουν την «κατάλληλη ευκαιρία» να κυκλοφορήσουν νέα μουσική.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    102: Evil Woman Fakes “Pregnancy”... Before Killing Friend to STEAL HER BABY - Taylor Parker

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C