Ο Harry Styles σχεδίασε μία συλλογή για την Gucci μαζί με τον Alessandro Michele

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Ο Harry Styles μπορεί τώρα να προσθέσει τον τίτλο του «σχεδιαστή μόδας» στο ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό του.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Gucci, Alessandro Michele, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι ένωσε τις δυνάμεις του με τον Harry Styles για να δημιουργήσουν μία σειρά από 25 looks για τη νέα συλλογή «HA HA HA», που πήρε το όνομά της από τον συνδυασμό των αρχικών των μικρών ονομάτων του Michele και του Styles.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η συλλογή θα κυκλοφορήσει επίσημα στα καταστήματα της Gucci τον Οκτώβριο.

Και φυσικά, τα κομμάτια της συλλογής θα αντικατοπτρίζουν το προσωπικό στυλ του Harry Styles και των εμφανίσεών στο κόκκινο χαλί και στη σκηνή. Στη συλλογή περιλαμβάνονται σπορ παλτό, μαντήλια για τον λαιμό και μάλλινα καρό πανωφόρια» που «έχουν μία αισθητή εμφάνιση της δεκαετίας του ’70».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Gucci δήλωσε ότι μαζί με τον Harry Styles άρχισαν να καταβάλλουν μία επικεντρωμένη προσπάθεια για να συνεργαστούν για τη συλλογή πριν από περίπου ένα χρόνο, αν και το μεγαλύτερο μέρος της σχεδιάστηκε μέσω WhatsApp και σε δείπνα μεταξύ τους.

Σχετικά με τη δυναμική τους, ο Alessandro Michele δήλωσε ότι η συνεργασία με τον Harry Styles για τη συλλογή έμοιαζε «σαν να δουλεύουμε στο σπίτι μία βροχερή ημέρα μεταξύ δύο φίλων, που κάνουν κάτι για να διασκεδάσουν».

Η συλλογή «HA HA HA» είναι το κερασάκι στην τούρτα της μακροχρόνιας επαγγελματικής συνεργασίας του Alessandro Michele και του Harry Styles.

Ο 28χρονος τραγουδιστής έχει φορέσει κομμάτια της Gucci αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Επίσης, έγραψε ιστορία ως ο πρώτος σόλο άντρας σταρ που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της «Vogue» το 2020 και το έκανε φορώντας ένα φόρεμα Gucci, ενώ εμφανίστηκε επίσης μαζί με τον Alessandro Michele στο Met Gala του 2019 με ένα σύνολο Gucci.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του, ο Alessandro Michele έδωσε μία μικρή πρόγευση της συλλογής δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με την ετικέτα της «HA HA HA».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Το λάθος του Θεού! (Επεισόδιο 24ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C