Ο Harry Styles σταμάτησε συναυλία του για να κάνει έκπληξη στην πρώτη του δασκάλα

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 10:20 π.μ.

Ο Harry Styles ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά την πρώτη του δασκάλα.

Μπορεί ο Harry Styles να εμφανίστηκε μπροστά σε 26.000 θεατές στο γήπεδο «Old Trafford» στο Μάντσεστερ της Αγγλίας το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουνίου, αλλά στο κοινό υπήρχε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σήμαινε πολλά για εκείνον.

Ο 28χρονος pop star διέκοψε τη συναυλία του, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Love On Tour», για να βρει ανάμεσα στο πλήθος την «πρώτη του δασκάλα στο σχολείο, την κυρία Vernon».

Ο Harry Styles, ο οποίος μεγάλωσε στο Holmes Chapel του Cheshire, το οποίο δεν απέχει πολύ από το Μάντσεστερ, κατάφερε να εντοπίσει τη δασκάλα του στο νηπιαγωγείο και να δείξει το πρόσωπό της στην οθόνη.

Στα βίντεο από τη συναυλία που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής διέκοψε την εμφάνισή του για να ζητήσει μία χάρη από το κοινό.

«Θα ήθελα να προσπαθήσω να βρω κάποιον στο κοινό. Οπότε, θα κάνουμε μεγάλη ησυχία και θα δω αν μπορώ να εντοπίσω αυτόν τον άνθρωπο, αν δεν σας πειράζει να με βοηθήσετε», είπε.

«Η πρώτη μου δασκάλα είναι εδώ απόψε», συνέχισε, με το κοινό να τον επευφημεί.

«Το όνομά της είναι κυρία Vernon, και πιστεύω ότι βρίσκεται μέσα στο πλήθος. Θα προσπαθήσουμε να τη βρούμε. Αν η κυρία Vernon είναι εδώ. Είστε εδώ;», ρώτησε.

Μετά από λίγο ψάξιμο, ο Harry Styles εντόπισε την πρώην δασκάλα του και φώναξε: «Κυρία Vernon!», πριν πέσει στα γόνατα χαμογελώντας.

«Πώς είστε; Έμαθα ότι βγαίνετε στη σύνταξη. Θα ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνατε εκείνα τα χρόνια της διαμόρφωσής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σημαίνει πολλά για εμένα που είστε εδώ απόψε, ήσασταν πραγματικά μία υπέροχη δασκάλα», είπε στη δασκάλα του.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σημαίνει πολλά που είστε εδώ και σας αφιερώνω το επόμενο τραγούδι», πρόσθεσε.

Πριν ερμηνεύσει το τραγούδι «Canyon Moon» από το νέο άλμπουμ του «Harry’s House», ο Harry Styles αστειεύτηκε: «Μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν να ασχολείστε μαζί μου όταν ήμουν 4 ετών; Ήμουν πολύ διασκεδαστικός».

Αυτή ήταν μία από τις πολλές συγκινητικές στιγμές κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Μάντσεστερ.

Ο Harry Styles είπε στο κοινό: «Είναι απόλυτη ευχαρίστηση να βρίσκομαι εδώ, να κάνω μία συναυλία στο σπίτι μου, δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσα πολλά σημαίνει για εμένα που παίζω εδώ απόψε και που ήρθατε όλοι εσείς».

«Μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ολόκληρης της ζωής μου ήταν η δημιουργία αυτών των τελευταίων δύο άλμπουμ και μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου ήταν ακριβώς λίγο πιο πέρα από εδώ. Οπότε αισθάνομαι πολύ όμορφα να παίζω αυτά τα τραγούδια σε εσάς εδώ απόψε», ανέφερε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    26°C