Ο Harry Styles λέει ότι η επανένωση των One Direction ακούγεται «πολύ ωραία»

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 9:26 μ.μ.

Ο Harry Styles μίλησε για την επανένωση των One Direction, τη σχέση του με την Olivia Wilde και τα αγαπημένα του τραγούδια από το νέο άλμπουμ του.

Υπολογίστε τον Harry Styles στην πιθανή επανένωση των One Direction επί σκηνής.

Ο 28χρονος τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στο podcast «Spout» και μίλησε για το ενδεχόμενο να συναντηθεί ξανά με τους παλιούς συνεργάτες του.

«Νομίζω ότι η σκέψη αυτή είναι πολύ ωραία», δήλωσε.

«Νομίζω ότι περάσαμε όλοι μαζί κάτι πολύ ξεχωριστό και υπάρχει πολλή αγάπη. Οπότε ναι, νομίζω ότι αν υπάρξει μια στιγμή για να το κάνουμε με τον σωστό τρόπο, νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο», συνέχισε.

Ο Harry Styles δεν ασχολήθηκε με την πρόσφατη διαμάχη σχετικά με ένα άλλο μέλος των One Direction, τον Liam Payne, ο οποίος προκάλεσε οργή για τα σχόλιά του για τον Zayn Malik και τους ισχυρισμούς του ότι δεν είναι μόνο το πιο επιτυχημένο μέλος του συγκροτήματος, αλλά και ότι ήταν ο επικεφαλής των One Direction.

Αντ’ αυτού, ο Harry Styles κράτησε το θέμα ανάλαφρο, λέγοντας ότι έχει μόνο καλές αναμνήσεις από τη μουσική που κυκλοφόρησε με το συγκρότημα.

Ο Harry Styles αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με την ηθοποιό Olivia Wilde και παραδέχτηκε ότι στην αρχή δεν πίστευε ότι ήταν αρκετά «cool» για εκείνη.

«Κι όμως, όλοι είμαστε άνθρωποι», σημείωσε και εξομολογήθηκε ότι αυτές οι σκέψεις ήταν μέρος της «αρχικής φάσης» της σχέσης τους, όπου αναρωτιόταν: «Κάνω τα πράγματα σωστά;». Πλέον αισθάνονται «άνετοι» ο ένας με τον άλλον.

Μιλώντας για άνεση, ασχολήθηκε και με τη νέα δισκογραφική δουλειά του, «Harry’s House», λέγοντας ότι δεν έχει νιώσει ποτέ περισσότερο «άνετα» κατά τη διάρκεια της δημιουργίας ενός άλμπουμ.

«Συνήθιζα να φοβάμαι τόσο πολύ, κατά κάποιο τρόπο για το ποιος ήμουν αν δεν έκανα μουσική και δεν αισθάνομαι φόβο γι’ αυτό πια», τόνισε, προσθέτοντας ότι αυτό το συναίσθημα του επιτρέπει να απολαμβάνει την καριέρα του ακόμα περισσότερο.

«Πάντα ένιωθα απίστευτα τυχερός που το έκανα αυτό ως δουλειά μου», υπογράμμισε.

Ο Harry Styles αποκάλυψε επίσης ότι τα αγαπημένα του τραγούδια από το νέο άλμπουμ του «Harry’s House» είναι το «Matilda» και το «Little Freak».

«Θα έλεγα ότι το “Matilda” είναι ίσως το αγαπημένο μου προσωπικά. Νομίζω ότι ίσως και το “Little Freak” είναι επίσης ένα προσωπικά αγαπημένο μου, ακριβώς επειδή νομίζω ότι είναι σπάνιο και δημιουργήθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Τόκιο», εξήγησε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C