Ο Harry Styles και η Florence Pugh στο επίσημο trailer της ταινίας «Don’t Worry Darling»

Ο Harry Styles και η Florence Pugh υποδύονται ένα ζευγάρι που ζει σε μία ουτοπική πειραματική κοινότητα της δεκαετίας του 1950 με ανησυχητικά μυστικά.

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τη Warner Bros. το επίσημο trailer της ταινίας «Don’t Worry Darling» της Olivia Wilde με πρωταγωνιστές τον Harry Styles και τη Florence Pugh.

Το «Don’t Worry Darling» είναι το δεύτερο σκηνοθετικό εγχείρημα της Olivia Wilde, μετά την ταινία «Booksmart» του 2019 που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Στο επίσημο trailer του «Don’t Worry Darling», η Florence Pugh δείχνει να μην ανησυχεί καθόλου. Υποδύεται την Alice, μία νοικοκυρά της δεκαετίας του ’50 με έναν ελαφρώς οξύθυμο σύζυγο, τον Jack, τον οποίο υποδύεται ο Harry Styles.

Ζουν σε ένα όμορφο σπίτι στην ουτοπική κοινότητα Victory, ευγενική χορηγία της εταιρείας πειραμάτων στην οποία εργάζεται ο Jack, με αντάλλαγμα την πλήρη αφοσίωσή του στο μυστηριώδες Victory Project.

Ενώ ο Jack πηγαίνει στη δουλειά του, όπου εργάζεται για τον ύποπτα αισιόδοξο διευθύνοντα σύμβουλο Frank (Chris Pine), η Alice και οι υπόλοιπες σύζυγοι των ανδρών της κοινότητας του Victory, συμπεριλαμβανομένης και της συντρόφου του Frank, Shelly, την οποία υποδύεται η Gemma Chan, είναι ατελείωτα περιποιημένες.

Αλλά μετά από λίγο, ο παράδεισος γίνεται βαρετός. Καθώς η περιέργεια της Alice για το Victory Project αυξάνεται, σκοτεινές αποκαλύψεις απειλούν να βγουν στην επιφάνεια.

Η Alice ρωτά τον Jack, αν γνωρίζει τι είναι το Victory Project, αν κάποιος έχει ρωτήσει. Το μόνο άτομο που ενδιαφέρεται έστω και ελάχιστα για τις θεωρίες της είναι ο Frank. Είναι πάντα έξυπνο να προσέχεις αυτούς που απειλούν να ξεσκεπάσουν μία αυτοκρατορία, ειδικά όταν είσαι εσύ αυτός που έχει κάτι να κρύψει.

Ο Harry Styles προειδοποιεί στη συνέχεια τη Florence Pugh: «Η ζωή μας μαζί, μπορεί να το χάσουμε αυτό».

Ακολουθούν εκρηκτικές καταδιώξεις και απρόσμενες αυτοκτονίες. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που φαίνεται να χάνει η Alice είναι το μυαλό της. «Όλοι συμπεριφέρονται σαν να είμαι τρελή», λέει. «Και δεν είμαι τρελή».

Το ψυχολογικό θρίλερ «Don’t Worry Darling» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο. Συμμετέχουν επίσης η Olivia Wilde και η Kiki Layne.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Τι μου τη χάρισες αυτή τη μονταζιέρα (Επεισόδιο 21ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C