Ο Harry Styles εξηγεί γιατί δεν βάζει ταμπέλες στη σεξουαλικότητά του

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 5:48 μ.μ.

«Είναι η δική μου προσωπική εμπειρία, ποιος νοιάζεται;»

Ο Harry Styles εξηγεί γιατί δεν βάζει ταμπέλες στη σεξουαλικότητά του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Better Homes & Gardens», Ο 28χρονος τραγουδιστής μίλησε εκτενώς για το γεγονός ότι το επερχόμενο άλμπουμ του «Harry’s House» – το οποίο χαρακτήρισε ως «μακράν τον πιο προσωπικό» δίσκο του – έχει αντλήσει έμπνευση εν μέρει από τις αποκαλύψεις που έκανε απομονωμένος κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τις προσπάθειές του να συμφιλιωθεί με τις συνέπειες που είχε στην ψυχική υγεία του η περίοδος των One Direction.

«Στο lockdown, άρχισα να επεξεργάζομαι πολλά πράγματα που συνέβησαν όταν ήμουν στο συγκρότημα», ανέφερε ο Harry Styles.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένιωθα ότι το μόνο πράγμα που ήταν δικό μου ήταν η σεξουαλική μου ζωή», συνέχισε και εξήγησε ότι η συμμετοχή του σε ένα boy band σήμαινε ότι κάποιοι δημοσιογράφοι, θαυμαστές και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας τον βομβάρδιζαν με ερωτήσεις για τη σεξουαλική ζωή του.

«Ένιωθα τόσο ντροπιασμένος γι’ αυτό, ντρεπόμουν στην ιδέα ότι ο κόσμος ήξερε έστω ότι έκανα σεξ, πόσο μάλλον με ποιον. Εκείνη την εποχή, εξακολουθούσαν να αφηγούνται τις ερωτικές περιπέτειες. Ήταν αγχωτικό να βρω ποιους μπορούσα να εμπιστευτώ. Αλλά νομίζω ότι έφτασα σε ένα σημείο όπου είπα: “Γιατί ντρέπομαι; Είμαι ένας άνδρας 26 ετών που είναι ελεύθερος”, δηλαδή, ναι, κάνω σεξ», περιέγραψε.

Αυτή η δημόσια εμμονή με τη σεξουαλική ζωή του μετατράπηκε τελικά σε εμμονή με τη σεξουαλικότητά του, αρχής γενομένης από την εποχή που ήταν ακόμα στους One Direction, όταν κάποιοι ιδιαίτερα φανατικοί θαυμαστές άρχισαν να αναρωτιούνται αν ήταν κρυφά ζευγάρι με τον συνεργάτη του στο συγκρότημα, Louis Tomlinson.

Ο Harry Styles έχει σχέση με την ηθοποιό Olivia Wilde από τον Ιανουάριο του 2021, ωστόσο συνεχίζεται σε μεγάλο βαθμό η συζήτηση για τη σεξουαλικότητά του, είτε εξαιτίας του γεγονότος ότι ο φοράει γυναικεία ρούχα, κοσμήματα και βερνίκια νυχιών, είτε εξαιτίας της συνήθειάς του να κρατάει τη σημαία της υπερηφάνειας κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του.

«Ήμουν πραγματικά ανοιχτός με αυτό με τους φίλους μου, αλλά αυτή είναι η δική μου προσωπική εμπειρία μου, είναι δική μου», δήλωσε ο Βρετανός τραγουδιστής για τη σεξουαλικότητά του.

«Το όλο νόημα της κατεύθυνσης προς την οποία θα έπρεπε να πηγαίνουμε, που είναι προς την αποδοχή του καθενός και προς το να είμαστε πιο ανοιχτοί, είναι ότι δεν έχει σημασία και ότι δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες σε όλα, δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίζουμε σε ποιες κατηγορίες μπαίνουμε», πρόσθεσε.

Αν και δεν συζητά συχνά για τη σεξουαλικότητά του, ο Styles έχει μιλήσει γι’ αυτό το θέμα στο παρελθόν, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μια συνέντευξη του 2019 στον Guardian, στην οποία ρωτήθηκε αν είναι αμφιφυλόφιλος.

«Δεν είναι ότι κάθομαι σε μια απάντηση και την προστατεύω και την κρατάω μυστική. Δεν είναι μια κατάσταση όπου “δεν σου λέω γιατί δεν θέλω να σου πω”. Δεν είναι ότι “αυτό είναι δικό μου και δεν είναι δικό σου”. Είναι το: “Ποιος νοιάζεται; Βγάζει νόημα αυτό;”. Είναι απλά το “ποιος νοιάζεται;”», είπε τότε.

«Μήπως σκορπίζω ψήγματα σεξουαλικής ασάφειας για να προσπαθήσω να γίνω πιο ενδιαφέρων; Όχι… Απλά πιστεύω ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι που έχει πλάκα. Ειλικρινά; Δεν μπορώ να πω ότι το έχω σκεφτεί περισσότερο από αυτό», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C