Ο Gene Simmons στο πλευρό της Britney Spears: «Κανείς δεν πρέπει να έχει λόγο για τα οικονομικά της»

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 - 12:25 μ.μ.

«Η Britney Spears κέρδισε τα λεφτά της δουλεύοντας σκληρά».

Ο Gene Simmons των KISS τάχθηκε υπέρ της Britney Spears στον δικαστικό αγώνα για την κηδεμονία της, ο οποίος συνεχίζεται όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα της υπόθεσης.

Η Britney Spears βρίσκεται σε πόλεμο με την οικογένειά της για την κηδεμονία της που είχε τον έλεγχο των προσωπικών και των περιουσιακών στοιχείων της, τα οποία υπολογίζονται σε 60 εκατομμύρια δολάρια από τον Φεβρουάριο του 2008 μέχρι τον τερματισμό της κηδεμονίας τον Νοέμβριο του 2021.

Ο Gene Simmons αναδημοσίευσε στο Twitter ένα άρθρο του TMZ σχετικά με το αίτημα του πατέρα της Britney, Jamie Spears, να ανεβάσουν οι δικηγόροι του την τραγουδίστρια στο εδώλιο και να την εξετάσουν και εξέφρασε την άποψή του για την υπόθεση.

«Εντάξει, συνήθως δεν είναι ένας τομέας που σχολιάζω. Αλλά ξεκινάμε. Η Britney Spears κέρδισε τα λεφτά της με σκληρό τρόπο, δούλεψε γι’ αυτά. Κανείς, συμπεριλαμβανομένων των γονέων και της οικογένειάς της, δεν πρέπει να έχει λόγο όσον αφορά τα οικονομικά της. Τελεία και παύλα», έγραψε ο μπασίστας των KISS.

Ο Gene Simmons διέγραψε αργότερα την ανάρτησή του.

Σύμφωνα με το TMZ, ο δικηγόρος του Jamie Spears, Alex Weingarten, έστειλε email στον δικηγόρο της Britney, Mathew Rosengart, ζητώντας να ορίσουν ημερομηνία για την κατάθεση της τραγουδίστριας.

Στο email ο Weingarten αναφέρει: «Γράφουμε για να σας ενημερώσουμε ότι σκοπεύουμε να εξετάσουμε την πελάτισσά σας και θα θέλαμε να συζητήσουμε μια αμοιβαία αποδεκτή ημερομηνία για τη διεξαγωγή της εξέτασης. Φυσικά, θα συζητήσουμε επίσης μαζί σας τον προγραμματισμό της κατάθεσης του κ. Spears και θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε μια αμοιβαία αποδεκτή ημερομηνία για να προχωρήσει και αυτή».

Ο Alex Weingarten σημειώνει ότι θα συμφωνούσε να γίνει πρώτα η εξέταση του Jamie και αμέσως μετά η εξέταση της Britney – είτε την επόμενη ημέρα είτε την ίδια εβδομάδα και αναφέρει ότι θα ήθελε η εξέταση να γίνει στις αρχές Μαρτίου.

Πηγές με γνώση της υπόθεσης αναφέρουν ότι η κατάθεση της Britney Spears θα είναι εκτεταμένη. Η τραγουδίστρια της pop διατύπωσε πολλές κατηγορίες εναντίον του Jamie κατά τη διάρκεια της κατάθεσης που έκανε στο δικαστήριο τον Ιούνιο, ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας της αρνήθηκε να την αφήσει να παντρευτεί ξανά και να αποκτήσει περισσότερα παιδιά. Αυτά τα θέματα αναμένεται να αποτελέσουν μέρος της κατάθεσής της.

Πηγές υποστηρίζουν επίσης ότι οι δικηγόροι του Jamie θέλουν να ρωτήσουν την Britney για «την ασφάλεια των παιδιών της και την (πιθανή) χρήση ναρκωτικών», μεταξύ άλλων θεμάτων.

Ο Mathew Rosengart έχει διευκρινίσει ότι θέλει να εξετάσει τον Jamie Spears για πολλά θέματα που σχετίζονται με την καταγγελλόμενη κακοδιαχείριση των χρημάτων της Britney Spears και τη χρήση τους για προσωπικό όφελος.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτείνει μια «συνάντηση και σύσκεψη» για τον καθορισμό των ημερομηνιών και των βασικών κανόνων για την εξέταση, αλλά τελειώνει ως εξής: «Εάν δεν έχουμε νέα σας σχετικά με τα θέματα αυτά μέχρι την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, θα προχωρήσουμε μονομερώς».

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C