Ο Elton John ελπίζει η Britney Spears να ασχοληθεί περισσότερο με τη μουσική μετά το «Hold Me Closer»

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 8:52 μ.μ.

Η Britney Spears κυκλοφόρησε μαζί με τον Elton John το πρώτο τραγούδι της μετά από έξι χρόνια.

Ο σύζυγος του Elton John, David Furnish, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Britney Spears μετά την επιτυχία της συνεργασίας της με τον τραγουδιστή στο «Hold Me Closer».

Τον Αύγουστο, η Britney Spears έδωσε τέλος στα έξι χρόνια αποχής της από τη μουσική ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Elton John σε μια επανεκτέλεση της επιτυχίας του «Tiny Dancer» από το 1971.

Ήταν επίσης το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε η pop star μετά το τέλος της πολυσυζητημένης κηδεμονίας της, που διήρκεσε 13 χρόνια.

Ο Elton John είχε δηλώσει προηγουμένως ότι στον David Furnish οφείλεται ένα μέρος της έμπνευσης για την απόφαση να συνεργαστεί με την Britney Spears. Το «Hold Me Closer» έγινε γρήγορα επιτυχία σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο David Furnisth μίλησε στο Entertainment Tonight στο DAR Constitution Hall στην Ουάσινγκτον στο περιθώριο της εκδήλωσης «HISTORYTalks 2022» και αναφέρθηκε στις εμπειρίες του Elton John και της Britney Spears από την ηχογράφηση του κομματιού και τα σχέδιά τους να γιορτάσουν στο μέλλον.

«Είναι το πρώτο τραγούδι που έβγαλε μετά από έξι χρόνια. Μπήκε στο στούντιο και έκανε μία φανταστική ερμηνεία», είπε.

Εξηγώντας πώς η Britney Spears μπόρεσε να πάρει τον έλεγχο του ήχου της για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, ο David Furnish πρόσθεσε: «Ήταν αρκετά συγκεκριμένη ως προς το τι της άρεσε, τι ήθελε και πώς ήθελε να ακούγεται. Και έδωσε καταπληκτικές σημειώσεις».

«Έχει πολύ τον έλεγχο και αγκαλιάζει το πεπρωμένο της, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλεις», υπογράμμισε.

Ο David Furnish στη συνέχεια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του ίδιου και του Elton John για την Britney Spears καθώς βρίσκει τα πατήματά της ξανά στον κόσμο της μουσικής.

«Η ελπίδα του Elton είναι ότι τώρα θα βρει το κουράγιο να ασχοληθεί περισσότερο με τη μουσική. Νομίζω ότι είναι πραγματικά τρομακτικό όταν είσαι μακριά από κάτι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», ανέφερε.

«Είναι αρκετά τρομακτικό, και έτσι ελπίζει ότι αυτό είναι το βήμα και ένα μικρό βήμα σε ένα μονοπάτι που θα την οδηγήσει ξανά σε σπουδαία τραγούδια και ίσως ακόμη και σε εμφανίσεις», συνέχισε.

Όσον αφορά τον εορτασμό της επιτυχίας του «Hold Me Closer», ο David Furnish είπε ότι όταν βρεθούν με τον Elton John ξανά στην Καλιφόρνια σκοπεύουν να συναντήσουν την Britney Spears.

«Δεν έχουμε καταφέρει να γιορτάσουμε με την Britney επειδή ήταν στην Αμερική και δεν έχουμε πάει ακόμα σε εκείνη την πλευρά της Αμερικής, αλλά όταν φτάσουμε στη Δυτική Ακτή ανυπομονούμε πραγματικά να βρεθούμε», δήλωσε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C