Ο Ed Sheeran συνεργάζεται με το ουκρανικό συγκρότημα Antytila σε μία νέα εκδοχή του «2Step»

Τα έσοδα από το music video θα διατεθούν για την παροχή άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας σε αυτούς που την χρειάζονται περισσότερο αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία.

Ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε μία ανανεωμένη εκδοχή της τελευταίας επιτυχίας του, «2Step», με τη συμμετοχή του ουκρανικού συγκροτήματος Antytila.

Στο συγκλονιστικό μουσικό βίντεο για το νεότερο remix του «2Step» πρωταγωνιστούν οι Antytila, οι οποίοι επίσης ανέλαβαν τη σκηνοθεσία και την παραγωγή.

Τα έσοδα από τα δικαιώματα που θα προκύψουν από τις προβολές του music video για αυτή τη νέα εκδοχή του «2Step» στο YouTube θα διατεθούν στο Music Saves UA, ένα μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα συγκέντρωσης χρημάτων που δημιουργήθηκε από την Ουκρανική Ένωση Μουσικών Εκδηλώσεων για την παροχή άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία.

Ο frontman των Antytila, Taras Topolia, δήλωσε στους Times ότι οι στίχοι του σε αυτή τη νέα έκδοση είναι εμπνευσμένοι από την απόσταση που τον χωρίζει από την οικογένειά του κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Η σύζυγός του Alyosha, επίσης δημοφιλής Ουκρανή τραγουδίστρια, εγκατέλειψε τη χώρα την πρώτη ημέρα της ρωσικής εισβολής και τώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Ο Topolia, ο οποίος συνεχίζει να μάχεται ενάντια στα ρωσικά στρατεύματα και ασκεί καθήκοντα τραυματιοφορέα στο Χάρκοβο και στις ευρύτερες περιοχές, ηχογράφησε τη συμμετοχή του στο «2step» στα περίχωρα του Κιέβου, όπου γυρίστηκε και το μουσικό βίντεο για αυτή τη συνεργασία.

Νωρίτερα φέτος, οι Antytila επικοινώνησαν με τον Ed Sheeran και ζήτησαν να εμφανιστούν εξ αποστάσεως στη φιλανθρωπική συναυλία «Concert For Ukraine» που έλαβε χώρα τον Μάρτιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι διοργανωτές αρνήθηκαν επειδή η εκδήλωση «είχε τη δυνατότητα να επικεντρωθεί μόνο στην ανθρωπιστική κρίση» και το συγκρότημα πολεμάει αυτή τη στιγμή τους Ρώσους στο Κίεβο. Ωστόσο ο Ed Sheeran είπε ότι θα ακούσει τη μουσική τους.

Πριν την κυκλοφορία της συνεργασίας του, οι Antytila ανάρτησαν στη σελίδα τους στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπα από συζητήσεις που είχαν με τον Ed Sheeran.

«Είμαι έτοιμος για οτιδήποτε φίλε, απλά σε παρακαλώ να είσαι ασφαλής», έγραψε ο Βρετανός τραγουδιστής στο συγκρότημα. «Το βίντεο που έστειλες ήταν τόσο σπαρακτικό, λυπάμαι πολύ που συμβαίνουν όλα αυτά. Είναι απίστευτο που γράφετε στίχους όπως αυτοί, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συμβαίνουν, το εκτιμώ πραγματικά», ανέφερε.

Το «2Step» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «=» (Equals) του Ed Sheeran που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021. Τον προηγούμενο μήνα, ο Ed Sheeran παρουσίασε ένα remix για το «2Step» με τη συμμετοχή του Lil Baby, το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στο Κίεβο πριν τη ρωσική εισβολή.

Ο Ed Sheeran αναμένεται να ενώσει τις δυνάμεις του με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο για την κυκλοφορία περισσότερων remixes του «2step».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C