Ο Ed Sheeran κατασκευάζει έναν ταφικό θάλαμο στο κτήμα του στην Αγγλία

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 10:56 π.μ.

Ο Ed Sheeran θέλει να κατασκευάσει έναν χώρο για «περισυλλογή, προσευχή και χαλάρωση» που θα περιλαμβάνει και μία κρύπτη.

Ο Ed Sheeran κατέθεσε τα σχέδιά του για τη δημιουργία ενός ταφικού θαλάμου στο κτήμα του.

Ο 30χρονος τραγουδιστής πήρε το πράσινο φως για να κατασκευάσει μια εκκλησία στον κήπο της έπαυλής του στο Σάφολκ της ανατολικής Αγγλίας το 2019 και οι τροποποιημένες προτάσεις λέγεται ότι περιλαμβάνουν τώρα και μια κρύπτη.

Σύμφωνα με τη «Sun Online», ο ταφικός θάλαμος – ο οποίος θα έχει μήκος 2,7 μέτρα και πλάτος 1,8 μέτρα – θα κατασκευαστεί κάτω από τον κυρίως ναό της εκκλησίας και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω μιας πέτρινης σκάλας.

Στο παρελθόν τα σχέδια του Ed Sheeran να χτίσει ένα παρεκκλήσι εντός των ορίων του οικοπέδου της κατοικίας του στο Suffolk είχαν απορριφθεί.

Ο τραγουδιστής έκανε νέα αίτηση για έναν μικρότερο χώρο σε σχήμα σκάφους, όπου θα μπορούσε να «αποσυρθεί για περισυλλογή, προσευχή και χαλάρωση» το 2019 και έγινε δεκτή.

Πριν πάρει το πράσινο φως, τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο τοπικό συμβούλιο εξηγούσαν ότι το κτίριο θα χτιστεί στην ανατολική πλευρά του κτήματος, επειδή «η ανατολή του ήλιου έχει σημασία τόσο στην αβρααμική όσο και στην ανατολική παράδοση».

Ο Ed Sheeran λέει ότι το «South Park» του «κατέστρεψε» τη ζωή

Στη δήλωση που υποβλήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Donald Insall Associates αναφέρεται ότι η εκκλησία «θα καλύψει μια σημαντική ανάγκη για ένα ιδιωτικό μέρος ησυχασμού για περισυλλογή και προσευχή, για τον εορτασμό σημαντικών σταθμών της ζωής και της οικογένειας, για οικογενειακές και κοινωνικές συγκεντρώσεις, γάμους, βαπτίσεις κ.λπ.».

«Θα επέτρεπε επίσης στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του αιτούντος να μπορέσουν να απολαύσουν αυτά τα πράγματα και να συμμετάσχουν στην παρακολούθησή τους», σημειώνεται.

«Το προτεινόμενο κτίριο θα είναι ένας χώρος πραγματικά βοηθητικός της κύριας κατοικίας, αλλά μακριά από αυτήν, ώστε να παρέχει ηρεμία και διαχωρισμό. Ο αιτών έχει καλεσμένους και επισκέπτες συναδέλφους στο σπίτι του ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους προέρχονται από πολλές χώρες, θρησκείες και έθιμα, όπως για παράδειγμα οι ΗΠΑ, η Ιρλανδία, η Γκάνα, η Νιγηρία, η Ασία και η Αυστραλία», τονίζεται.

«Έτσι, ο αιτών επιδιώκει να δημιουργήσει έναν χώρο στον οποίο, ο ίδιος, η οικογένειά του και αυτοί οι διαφορετικοί άνθρωποι θα μπορούν να αποσυρθούν για περισυλλογή, προσευχή και χαλάρωση, να συναντηθούν να γιορτάσουν και να διαλογιστούν με ηρεμία και ασφάλεια από ενοχλήσεις, όταν τον επισκέπτονται», αναφέρεται.

Η αίτηση περιείχε επίσης τη διαβεβαίωση ότι ο Ed Sheeran δεν επιδιώκει να επισκιάσει την κοντινή εκκλησία St. Mary, καθώς ο «καινοτόμος και μοντέρνος» σχεδιασμός θα έχει «σχήμα βάρκας», μια στέγη σε σχήμα φύλλου και έναν «κώνο» αντί για καμπαναριό, αν και θα έχει μια μολύβδινη στέγη και βιτρό παράθυρα.

Στην αίτηση προστίθεται: «Ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει σχήματα και μορφές που είναι οικείες σε όλους, επιτρέποντας σε κάθε άτομο να ερμηνεύσει ελεύθερα τον συμβολισμό του με τον δικό του τρόπο, γεγονός που αποτυπώνει την αρχή ότι είναι πολλαπλών χρήσεων και μη θρησκευτικός».

«Δεν επιδιώκει να ακολουθήσει ή να μιμηθεί την προηγούμενη κτιριακή τυπολογία, αλλά είναι μια εξελιγμένη μορφή της λαϊκής γλώσσας του Suffolk, έχοντας αναφορές σε στρογγυλούς πύργους, μύλους, ανεμογεννήτριες κ.λπ.», εξηγεί το αρχιτεκτονικό γραφείο που προσέλαβε ο Ed Sheeran.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C