Ο Ed Sheeran θα αποσύρει το «Bad Habits» από τα ραδιόφωνα αν «το βαρεθεί ο κόσμος»

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 9:16 μ.μ.

«Μόλις το βαρεθείτε, απλά τηλεφωνήστε και σας υπόσχομαι ότι θα το αφαιρέσω από τα ραδιόφωνα».

Ο Ed Sheeran ήταν ο μεγάλος νικητής των Global Awards 2022 και αστειεύτηκε ότι θα αποσύρει την επιτυχία του «Bad Habits» από τα ραδιόφωνα αν ο κόσμος βαρεθεί να την ακούει.

Ο 31χρονος αστέρας της pop κέρδισε στα μουσικά βραβεία του βρετανικού ομίλου media Global τους τίτλους για τον Καλύτερο Άνδρα Καλλιτέχνη, τον Καλύτερο Βρετανό Άνδρα Καλλιτέχνη και το Τραγούδι του 2021 με τις Περισσότερες Μεταδόσεις για το «Bad Habits»

Ο Ed Sheeran ευχαρίστησε μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου μηνύματος τους θαυμαστές του στο Ηνωμένο Βασίλειο που δεν έχουν «βαρεθεί» ακόμα το «Bad Habits», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 ως το lead single του άλμπουμ του «=» (Equals).

«Γεια σας σε όλους στα Global Awards, σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο του Καλύτερου Άνδρα», ανέβασε.

«Αυτό είναι πραγματικά, πραγματικά υπέροχο. Ευχαριστώ την Global για όλη την υποστήριξη. Ήταν μια μεγάλη διαδρομή, και σας ευχαριστώ που από την πρώτη ημέρα ήσασταν τόσο υποστηρικτικοί», συνέχισε.

Ο Ed Sheeran έκανε επίσης μια αναφορά στους «πολύ συναρπαστικούς» νέους καλλιτέχνες που εμφανίζονται αυτή τη στιγμή στη βρετανική μουσική σκηνή.

«Και στη συνέχεια, επίσης, (σας ευχαριστώ) για τον Καλύτερο Βρετανό Καλλιτέχνη, είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέρος της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας, είναι ένα πολύ απίστευτο τοπίο για να είσαι μέρος του αυτή τη στιγμή και ήταν τα τελευταία 10 χρόνια», ανέφερε.

«Αλλά είναι πολύ συναρπαστικό αυτή τη στιγμή, πολλά νέα ανερχόμενα ονόματα που είναι επίσης πολύ συναρπαστικά, οπότε σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο του Καλύτερου Βρετανού Καλλιτέχνη και του Τραγουδιού με τις Περισσότερες Αναπαραγωγές για το “Bad Habits”», πρόσθεσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη ραδιοφωνική ομάδα που το έκανε αυτό να συμβεί και το Global που το έκανε επιτυχία, καθώς και τους ακροατές στο σπίτι που δεν έχουν παραπονεθεί ακόμα. Μόλις το βαρεθείτε, απλά τηλεφωνήστε και σας υπόσχομαι ότι θα το αφαιρέσω (από τα ραδιόφωνα)», αστειεύτηκε.

Το «Bad Habits» έγινε πρόσφατα το δέκατο του Ed Sheeran που συγκέντρωσε 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify.

Ο Ed Sheeran γιόρτασε το ορόσημο δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο στο οποίο είπε: «Γεια σας παιδιά, το “Bad Habits” μόλις έφτασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify. Είναι το δέκα τραγούδι μου στο Spotify που φτάνει το ένα δισεκατομμύριο streams».

«Σας ευχαριστώ πολύ που ακούτε μέσω streaming όλα τα τραγούδια μου και που σας αρέσουν τα τραγούδια μου, σημαίνει τόσα πολλά», συνέχισε.

«Δεν έχει περάσει καν ένας χρόνος ακόμα και είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτό το τραγούδι και πραγματικά χαρούμενος που σας αρέσει. Σας ευχαριστώ για όλες τις αναπαραγωγές. Με πολλή αγάπη», κατέληξε.

Το «Bad Habits» συμπλήρωσε 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ ακόμα πιο σαρωτική είναι η πορεία του στην Ελλάδα, όπου κυριάρχησε για 18 συνολικά εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι το cloud seeding

    Η Χριστίνα Ρήγου, μετεωρολόγος του Mega, εξηγεί πώς εφαρμόζεται η σπορά νεφών και τι σχέση έχει με τις καταιγίδες στο Ντουμπάι.

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C