Ο Ed Sheeran αλλάζει στάση για τις σοκολάτες της Νέας Ζηλανδίας

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 3:56 μ.μ.

Ο Ed Sheeran τείνει κλάδο ελαίας.

Ο Ed Sheeran φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να αλλάξει τη στάση του απέναντι στις σοκολάτες της Νέας Ζηλανδίας.

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο Βρετανός τραγουδιστής χλεύασε την ποιότητα της σοκολάτας της χώρας, σύμφωνα με το News Hub. Ο Ed Sheeran είχε γράψει τότε σε μήνυμά του στο Twitter: «Όλα στη Νέα Ζηλανδία είναι καλύτερα, εκτός από τη σοκολάτα. Βελτιώστε την ποιότητα της σοκολάτας».

Αλλά τώρα ο Ed Sheeran είναι έτοιμος να επανορθώσει. Ο τραγουδιστής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, το Ουέλινγκτον και παραδέχτηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ότι τα λόγια που είπε για τις σοκολάτες της χώρας μπορεί να ήταν πολύ σκληρά.

«Παίρνω πίσω αυτό που είπα για τις σοκολάτες της Νέας Ζηλανδίας, στην πραγματικότητα είναι εντάξει τελικά, έτσι δεν είναι;», έγραψε.

Η Whittaker’s Chocolate, η οποία έχει την έδρα της στη Νέα Ζηλανδία, απάντησε στον τραγουδιστή: «Θα πρέπει να συμφωνήσουμε, ότι οι σοκολάτες της Νέας Ζηλανδίας είναι αρκετά κορυφαίες. Ακόμα καλύτερα, η καλύτερη σοκολάτα της Νέας Ζηλανδίας φτιάχνεται εδώ στο Ουέλινγκτον, λίγο πιο πέρα από εσάς».

Η εταιρεία προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και έφτιαξε μια ειδική μπάρα σοκολάτας για τον Ed Sheeran. «Μια ειδική Ed-ition, για τον Ed», ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, προσθέτοντας ότι η μπάρα «δημιουργήθηκε ειδικά για τον νεότερο λάτρη της σοκολάτας μας».

Η σοκολάτα είναι τυλιγμένη σε χρυσό αλουμινόχαρτο και φέρει το πρόσωπο του Ed Sheeran και τις λέξεις «Ed Block» ανάγλυφες με κόκκινο χρώμα.

Ο Ed Shreeran προφανώς ανυπομονεί να δοκιμάσει την πραγματικά ξεχωριστή σοκολάτα και έγραψε σε μία ανάρτηση στις δικές του ιστορίες στο Instagram: «Whittaker’s… Φτιάξατε μια μπάρα σοκολάτας με το πρόσωπό μου πάνω της. Μόλις είδα τα memes. Είμαι στο Wellington για μία ακόμα ημέρα, σας παρακαλώ φέρτε μου μια μπάρα και όλα είναι ξεχασμένα».

Φαίνεται ότι ο Ed Shreeran δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του αυτή την ιδιαίτερη σοκολάτα.

We couldn’t be Happier to hear Ed is a Chocolate Lover! This one’s for you, @edsheeran

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C