Ο Ed Sheeran έγινε πατέρας για δεύτερη φορά – Η σύζυγός του γέννησε κοριτσάκι

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 9:25 μ.μ.

Ο Ed Sheeran απέκτησε ξανά κοριτσάκι – Η ανάρτηση για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Ο Ed Sheeran έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Ο 31χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη ότι η σύζυγός του, Cherry Seaborn, έφερε στον κόσμο ένα ακόμη κοριτσάκι.

Το ζευγάρι έχει ήδη άλλη μία κόρη, την 21 μηνών Lyra Antartctica.

Ο Ed Sheeran ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα ζευγάρι αξιολάτρευτα λευκά καλτσάκια πάνω σε μια καφέ κουβέρτα και έγραψε στη λεζάντα: «Θέλω να σας ενημερώσω όλους ότι αποκτήσαμε άλλο ένα όμορφο κοριτσάκι».

«Είμαστε και οι δύο τόσο ερωτευμένοι μαζί της και πετάμε στα σύννεφα που είμαστε μια οικογένεια 4 ατόμων», πρόσθεσε.

Δεν έχει γνωστό ακόμη πότε γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του Ed Sheeran και της Cherry Seaborn. Η Lyra Antarctica γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2020.

Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώνει επίσης το όνομα της νεογέννητης κόρης του. Το 2021, μιλώντας για το όνομα της πρώτης του κόρης, ο Ed Sheeran είπε ήθελε να της δώσει «ένα μοναδικό όνομα, ώστε να είναι η μοναδική».

Ο Ed Sheeran είχε ανακοινώσει με παρόμοιο τρόπο τη γέννηση της πρώτης κόρης του, τον Σεπτέμβριο του 2020, δημοσιεύοντας στο Instagram μία φωτογραφία με τα καλτσάκια της Lyra πάνω σε μία κουβερτούλα.

«Γεια σας! Ένα γρήγορο μήνυμα από εμένα, καθώς έχω κάποια προσωπικά νέα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας… Την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας καταπληκτικής μαιευτικής ομάδας, η Cherry γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran», έγραψε ο τραγουδιστής της pop την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου του 2020.

Ο Ed Sheeran και η Cherry Seaborn έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίζονται από τότε που ήταν παιδιά στο Σέφιλντ της Αγγλίας και μάλιστα πήγαν μαζί στο Λύκειο. Επανασυνδέθηκαν το 2015, ενώ ο Sheeran έκανε περιοδεία στις ΗΠΑ και η Seaborn ζούσε στο Μανχάταν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιες είναι οι τρεις πληγές του ΕΣΥ

    Ο Πέτρος Κωσταντινίδης, δημοσιογράφος στις εφημερίδες το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τονίζοντας τα βασικά προβλήματα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C