Ο Chris Brown κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε γυναίκα

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 4:37 μ.μ.

Η γυναίκα αξιώνει αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Chris Brown κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε μία γυναίκα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 32χρονος καλλιτέχνης κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα στα τέλη του 2020 έξω από το σπίτι του Diddy στο Star Island του Miami Beach.

Η ενάγουσα, της οποίας τα στοιχεία δεν αναφέρονται, ισχυρίζεται ότι μιλούσε με μια φίλη της μέσω FaceTime όταν ο Chris Brown άρπαξε το τηλέφωνό της φίλη της και της είπε να έρθει στο Μαϊάμι.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι η γυναίκα, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως μοντέλο, χορογράφο και καλλιτέχνη της μουσικής, έφτασε στο χώρο στις 20 Δεκεμβρίου και συνάντησε τον Chris Brown σε ένα γιοτ που ήταν αγκυροβολημένο στην κατοικία του Diddy.

Λίγο αφότου επιβιβάστηκε στο γιοτ, ο Chris Brown φέρεται να τη ρώτησε αν ήθελε ένα ποτό. Στην αγωγή αναφέρεται ότι απάντησε θετικά στην πρότασή του και ότι ακολούθησε τον τραγουδιστή στο χώρο της κουζίνας του γιοτ, όπου της έδωσε ένα ποτό.

Η γυναίκα περιγράφει ότι στη συνέχεια άρχισε να συζητά με τον Chris Brown πριν της δώσει ένα δεύτερο ποτό. Εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ένιωσε «να χάνει ξαφνικά και ανεξήγητα τις αισθήσεις της».

Η αγωγή υποστηρίζει ότι η γυναίκα άρχισε να «αποπροσανατολίζεται, να μην έχει την ισορροπία της» και ότι άρχισε «να χάνει και να ανακτά τις αισθήσεις της». Στη συνέχεια, ο Chris Brown φέρεται να την πήγε σε μια κρεβατοκάμαρα ενώ ήταν «ναρκωμένη» και δεν την άφηνε να φύγει.

Η γυναίκα περιγράφει ότι ο Chris Brown αφαίρεσε το κάτω μέρος του μαγιό της και άρχισε να τη φιλάει, ενώ ισχυρίζεται ότι ο 32χρονος τραγουδιστής αγνόησε τις εκκλήσεις της να σταματήσει και προχώρησε στο βιασμό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Brown στη συνέχεια εκσπερμάτωσε μέσα στη γυναίκα, σηκώθηκε και της είπε ότι «τελείωσε».

Η γυναίκα λέει ότι ο Chris Brown επικοινώνησε μαζί της την επόμενη μέρα και απαίτησε να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας ως μέτρο επείγουσας αντισύλληψης. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έκανε ό,τι της είπε και δεν κατήγγειλε ποτέ το περιστατικό στις αρχές.

Οι δικηγόροι της, Ariel Mitchell και George Vrabeck, λένε ότι η πελάτισσά τους δεν πήγε στην αστυνομία επειδή ντρεπόταν.

Η γυναίκα ζητά τώρα αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συναισθηματική οδύνη που της προκάλεσε η καταγγελλόμενη επίθεση.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C