Ο Charlie Watts των Rolling Stones άφησε 30 εκατ. λίρες στην οικογένειά του

Ο Charlie Watts άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στους οικείους του.

Ο Charlie Watts των Rolling Stones άφησε σχεδόν 30 εκατομμύρια λίρες στην οικογένειά του, όπως προκύπτει από τα έγγραφα της διαθήκης του.

Ο εμβληματικός Βρετανός ντράμερ πέθανε σε ηλικία 80 ετών στις 24 Αυγούστου 2021.

Σύμφωνα με τη διαθήκη του, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Charlie Watts, η οποία ανερχόταν συνολικά σε 29,6 εκατομμύρια λίρες, αν εξαιρεθεί η αξία της περιουσίας του στη Γαλλία, έμεινε στους οικείους του.

Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της περιουσίας του Charlie Watts θα πάει στη χήρα του, την 83χρονη Shirley, ενώ η αγαπημένη του συλλογή αυτοκινήτων θα διανεμηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει ορίσει στις 14 σελίδες της διαθήκης του.

Οι επιθυμίες του για την τύχη της συλλογής των αυτοκινήτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, σε αντίθεση με εκείνες για τα χρήματά του.

Η διαθήκη του Charlie Watts είχε συνταχθεί το 2017 και οι εκτελεστές της είχαν λάβει την εντολή να χρησιμοποιήσουν κεφάλαια από την περιουσία του ντράμερ για να στηρίξουν τους κληρονόμους του ντράμερ.

Ο Charlie Watts αποφάσισε, σύμφωνα με τη διαθήκη, ότι όταν πεθάνει η σύζυγός του, η κληρονομιά του θα περάσει στην κόρη του, την 54χρονη Seraphina, στην αδελφή του Linda Rootes, στις κουνιάδες του Jackie Fenwick και Jill Minder και στον κουνιάδο του Stephen Shepherd.

Ο Charlie είχε παντρευτεί τη Shirley το 1964, πριν οι Rolling Stones γνωρίσουν την επιτυχία παγκοσμίως και θεωρούνταν το ντροπαλό, ήσυχο και «λογικό» μέλος του συγκροτήματος.

Ο ντράμερ είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο του λαιμού το 2004, αφού σταμάτησε το κάπνισμα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τελικά απαλλάχθηκε από τον καρκίνο μετά από μια εξαντλητική και εντατική σειρά ακτινοθεραπειών.

Πριν από τον θάνατό του, ο Charlie Watts είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί από την περιοδεία «No Filter» των Stones στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην καρδιά του.

Λίγες ημέρες μετά την εγχείρηση, ο Charlie Watts «απεβίωσε γαλήνια σε νοσοκομείο του Λονδίνου, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Oceans suffer from record breaking year of heat

    Sea temperatures broke records every day over the past year

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    21°C

  • Fri

    19°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    24°C