Ο Charlie Puth δημιούργησε το «μεγαλύτερο μέρος» του νέου άλμπουμ του στο TikTok

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 7:59 μ.μ.

«Ο στόχος μου είναι να γνωρίζουν όλοι τον τίτλο κάθε τραγουδιού πριν κυκλοφορήσει».

Ο Charlie Puth δημιούργησε το «μεγαλύτερο μέρος» του νέου άλμπουμ του στο TikTok.

Ο 30χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το επόμενο άλμπουμ του μετά το «Voicenotes» του 2018 έχει πλέον ολοκληρωθεί, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησε την πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο για να δημιουργήσει νέα τραγούδια.

«Θα ονομάσω το άλμπουμ “Charlie”. Είναι έτοιμο. Έχω δημιουργήσει το μεγαλύτερο μέρος του στο TikTok. Ο στόχος μου για αυτό το άλμπουμ είναι να γνωρίζουν όλοι τον τίτλο κάθε τραγουδιού πριν κυκλοφορήσει. Μου αρέσει το γεγονός ότι το “Light Switch” είχε προαναγγελθεί για μήνες και ο κόσμος κάνει bootlegs του», είπε μιλώντας στον Zane Lowe στο Apple Music 1.

«Κάποιοι παραγωγοί το έχουν πάρει, έχουν κρατήσει τα acapella και έχουν φτιάξει τις δικές τους εκδόσεις του “Light Switch”», συνέχισε.

«Το λατρεύω αυτό. Νομίζω ότι η μουσική πρέπει να αλλάζει και να κινείται προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτός ήταν ακριβώς ο στόχος για αυτό το άλμπουμ, και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα το ακούσει», τόνισε.

Ο Charlie Puth αποκάλυψε ότι έβαλε στο συρτάρι όλα τα τραγούδια που είχε γράψει αρχικά για το άλμπουμ, καθώς δεν του άρεσε κανένα από τα τραγούδια που δημιούργησε το 2019, προτού στραφεί στο TikTok εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

«Δεν μου άρεσε πραγματικά κανένα από τα τραγούδια που κυκλοφόρησα το 2019 και δεν ήθελα να κάνω ένα άλμπουμ με αυτά. Δεν ήταν πολύ αυθεντικό. Ένιωθα ότι προσποιούμουν κατά κάποιο τρόπο ότι είμαι ένας cool τύπος», παραδέχθηκε.

«Έτσι, τα έβαλα στην άκρη, και στη συνέχεια, το 2020, φυσικά, συνέβη. Ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα έτος επανεκκίνησης, αλλά ήμουν χαρούμενος για αυτό το έτος επανεκκίνησης, γιατί πραγματικά έπρεπε να αναπτύξω αυτό το πράγμα με το TikTok, και όλοι με κορόιδευαν στην αρχή που επικεντρώθηκα τόσο πολύ στο TikTok», πρόσθεσε.

Ο Charlie Puth πρόσθεσε ότι το TikTok είναι ένα «ασφαλές μέρος» όπου μπορεί να προσεγγίσει τους θαυμαστές του και να συνδεθεί μαζί τους.

«Είναι ένα ασφαλές μέρος και αυτό που ερωτεύτηκα αρχικά είναι ότι οι άνθρωποι είναι ιδιόρρυθμοι και ευάλωτοι. Ακόμα και πρόσφατα, όπως περιηγούμουν αργά το βράδυ στην εφαρμογή, είδα ένα παιδί που έκλαιγε επειδή δεν μπήκε στη Σχολή Juilliard (ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα για παραστατικές τέχνες στη Νέα Υόρκη)», είπε.

«Σκέφτομαι, ούτε εγώ μπήκα στο Juilliard. Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να του πω ότι μερικές φορές τα πράγματα εξελίσσονται όπως πρέπει να εξελίσσονται, όπως έγινε για μένα. Και το έκανα. Νομίζω ότι ένιωσε καλύτερα», περιέγραψε.

«Ήταν μία γενική δήλωση σχεδόν για όλους ότι μερικές φορές η απόρριψη μπορεί να είναι ένα όμορφο πράγμα, όπου σε οδηγεί σε ένα μονοπάτι που δεν ήξερες καν ότι υπήρχε», ανέφερε ο Charlie Puth.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    The Happy Pod: Viral ballet boy back in the spotlight

    The happiest stories in the world - our weekly collection

Weather&go!

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    25°C

  • Wed

    24°C