Ο Austin Butler θυμάται την άμεση σύνδεσή του με τη Lisa Marie Presley

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 3:57 μ.μ.

«Δεν είχα ποτέ άλλη τέτοια εμπειρία».

Ο Austin Butler μοιράστηκε μερικές συγκινητικές αναμνήσεις σχετικά με την άμεση σύνδεσή του με τη Lisa Marie Presley.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, ο 31χρονος ηθοποιός εξήγησε πόσο εύκολη ήταν η σχέση του με την τραγουδίστρια, η οποία πέθανε στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών, δύο ημέρες αφού εμφανίστηκε μαζί με τον Austin Butler στις Χρυσές Σφαίρες 2023.

«Γνώρισα για πρώτη φορά τη Lisa όταν προβάλαμε την ταινία στην “Graceland”», είπε ο Austin Butler στον Jimmu Fallon σε μελαγχολικό τόνο, αναφερόμενος στο κτήμα στο Μέμφις του Τενεσί που ανήκε στον Elvis Presley, τον πατέρα της Lisa Marie.

«Δεν είχα ποτέ άλλη τέτοια εμπειρία όπου συνάντησα κάποιον και αισθάνθηκα αμέσως μία βαθιά σχέση μαζί του», τόνισε.

Ο Austin Butler σημείωσε ότι η Lisa Marie Presley μπορεί να είναι επιφυλακτική όταν συναντά νέους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν συνέβη όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά.

«Είναι επίσης – είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε τίποτα να αποδείξει και δεν θα ανοίγονταν σε κανέναν και ανοίχτηκε σε εμένα. Ήρθαμε τόσο κοντά τόσο γρήγορα και είναι απλά συγκλονιστικό», είπε.

Ο Austin Butler υπογράμμισε στη συνέχεια τη συναισθηματική αντίθεση του να πρέπει να προωθήσει την ταινία «Elvis», για την οποία έλαβε πρόσφατα υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου, την ίδια στιγμή που πενθεί για τη Lisa Marie Presle

«Είναι περίεργο σε τέτοιες στιγμές γιατί είναι τόσο γλυκόπικρο. Συμβαίνουν τόσα σπουδαία πράγματα, αλλά είμαι συντετριμμένος για την οικογένειά της. Και για εκείνη που δεν είναι εδώ να γιορτάζει μαζί μας», ανέφερε.

«Χαίρομαι που κατάφερε να σας δει», απάντησε ο οικοδεσπότης Jimmy Fallon.

«Ναι, χαίρομαι που κατάφερα να είμαι μαζί της στις (Χρυσές) Σφαίρες, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου», απάντησε ο Austin Butler, ο οποίος κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα του Α’ Ανδρικού Ρόλου για την εμφάνισή του στον ρόλο του Elvis Presley στην ταινία «Elvis» του Baz Luhrmann στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C