Ο Austin Butler ευχαρίστησε (επιτέλους) την πρώην σύντροφό του, Vanessa Hudgens, για τον ρόλο του El

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 7:46 μ.μ.

Το κατόρθωμα του Austin Butler να ενσαρκώσει με τέτοια επιτυχία τον Elvis Presley ήταν μεγάλο, αφού ο ηθοποιός χρειάστηκε να δουλέψει τουλάχιστον 2 χρόνια ασταμάτητα για τον ρόλο που του χάρισε μία Χρυσή Σφαίρα και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου

Ωστόσο, μέχρι τώρα ο κινηματογραφικός Elvis του Buz Luhrmann δεν είχε αναγνωρίσει τη συμβολή της πρώην συντρόφου του και ηθοποιού, Vanessa Hudgens, η οποία ήταν εκείνη που τον έσπρωξε να κυνηγήσει το όνειρό του. 

Ειδικότερα, πριν από λίγο καιρό ο Butler είχε αφηγηθεί την ιστορία για το πώς του μπήκε η ιδέα να κυνηγήσει τον ρόλο, αναφέροντας τη Hudgens ως μία φίλη που τον έπεισε, χωρίς να την ονοματίσει. Αναμφίβολα, ήταν σαν ο ίδιος να μείωνε τη σημασία της στιγμής που είχε ζήσει με την επί 10 χρόνια κοπέλα του, δεδομένου ότι είχαμε ακούσει την ιστορία από τα χείλη της ίδιας της Hudgens το 2019.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ, ο Butler αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δώσει με τον τρόπο που της αρμόζει τα εύσημα στην πρώην σύντροφό, δίνοντας συνέντευξη στους Los Angeles Times. "Ήμουν με τη σύντροφό μου εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν για πολύ καιρό μαζί και είχε αυτή τη διορατική στιγμή, έτσι πραγματικά της χρωστάω πολλά που πίστεψε σε μένα", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τη Hudgens, από την οποία χώρισε το 2020.

Όπως προαναφέρθηκε, η ίδια η Hudgens είχε μοιραστεί την ιστορία το 2019 στην τηλεοπτική εκπομπή Live with Kelly and Ryan, λέγοντας πως "τον περασμένο Δεκέμβριο, οδηγούσαμε και ακούγαμε χριστουγεννιάτικη μουσική και τότε ένα τραγούδι του Elvis μπήκε. O Austin είχε μόλις βάψει τα μαλλιά του σκούρα. Είναι φυσικός ξανθός και τον κοιτούσα που τραγουδούσε και σκέφτηκα: Μωρό μου, πρέπει να παίξεις τον Elvis".

Ίσως, ο Butler κατάλαβε πως η πρώην σύντροφός του ενοχλήθηκε που δεν έλαβε κανένα credit για την υποστήριξη που του παρείχε, όταν έκανε like σε ένα αστείο σχόλιο που αναφερόταν στην προφορά του Butler, που έχει διατηρήσει από την ταινία.

Μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί πως υπάρχει πικρία ανάμεσά τους, αφού μάλιστα οι δυο τους έχουν προχωρήσει σε νέες σχέσεις. Πιο αναλυτικά, η Hudgens είναι από το 2021 σε σχέση με τον παίκτη του baseball, Cole Tucker, ενώ ο Butler έκανε γνωστή τη σχέση του με την Kaia Gerber πριν από έναν χρόνο. 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιες είναι οι τρεις πληγές του ΕΣΥ

    Ο Πέτρος Κωσταντινίδης, δημοσιογράφος στις εφημερίδες το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τονίζοντας τα βασικά προβλήματα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C