Ο Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers για το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock: «Μου αρέσει να με προσβάλλουν»

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 5:32 μ.μ.

«Η κωμωδία έχει το δικαίωμα να υπάρχει χωρίς πολλή βία».

Ο frontman των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, σχολίασε το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στα πρόσφατα Βραβεία Όσκαρ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Βραβείων Όσκαρ στις 27 Μαρτίου, ο Will Smith ανέβηκε στη σκηνή του «Dolby Theatre» του Χόλιγουντ και χτύπησε τον κωμικό μετά από ένα αστείο που έκανε για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, Jada Pinkett Smith.

Μετά από πολλές συγγνώμες για το περιστατικό, ο Sam Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και περιέγραψε την πράξη του ως «σοκαριστική, οδυνηρή και ασυγχώρητη».

Οι Red Hot Chili Peppers εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Howard Stern και σε ερώτηση για την άποψή του σχετικά με το περιστατικό, ο Anthony Kiedis ανέφερε αρχικά ότι «έχουν ήδη ειπωθεί πάρα πολλά».

Στη συνέχεια παρενέβη ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, John Frusciante, ο οποίος είπε: «Αγαπάμε τον Chris Rock και θα βγω μπροστά και θα πω ότι δεν έπρεπε να τον χαστουκίσουν».

Ο Chris Rock είχε προλογίσει την εισαγωγή των Red Hot Chili Peppers στο Rock & Roll Hall of Fame το 2012.

Ο Anthony Kiedis μοιράστηκε στη συνέχεια τη δική του άποψη, λέγοντας: «Λατρεύω την κωμωδία. Λατρεύω τους κωμικούς και λατρεύω να με προσβάλλουν. Ακόμα κι αν δεν ήταν απαραίτητα προσβλητικός εκείνη τη στιγμή, ελπίζω ότι κάποια άλλη στιγμή θα με προσβάλει. Γιατί νομίζω ότι αυτό είναι υγιές, να προσβάλλεσαι και να σκέφτεσαι»

«Η κωμωδία έχει το δικαίωμα να υπάρχει χωρίς πολλή βία», τόνισε ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers.

Στους μουσικούς που τοποθετήθηκαν σχετικά με το σκάνδαλο συμπεριλαμβάνεται ο frontman των The Strokes, Julian Casablancas, ο οποίος δήλωσε ενοχλημένος που «κανείς δεν υπερασπίστηκε τον Chris Rock» μετά το χαστούκι.

Ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών την Παρασκευή 1 Απριλίου με μια δήλωση στην οποία αποδέχτηκε «όλες τις συνέπειες για τη συμπεριφορά του».

«Οι πράξεις μου στην 94η απονομή των Βραβείων Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, επώδυνες και ασυγχώρητες», έγραψε.

«Ο κατάλογος εκείνων που πλήγωσα είναι μακρύς και περιλαμβάνει τον Chris, την οικογένειά του, πολλούς από τους αγαπημένους μου φίλους και τους αγαπημένους μου, όλους τους παρευρισκόμενους και το κοινό παγκοσμίως στα σπίτια τους. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας», συνέχισε.

«Στέρησα από άλλους υποψήφιους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν και να γιορταστούν για το εξαιρετικό έργο τους», παραδέχτηκε.

«Είμαι συντετριμμένος… Η αλλαγή χρειάζεται χρόνο και δεσμεύομαι να κάνω την απαραίτητη δουλειά για να διασφαλίσω ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά στη βία να ξεπεράσει τη λογική», κατέληξε ο Will Smith.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι το cloud seeding

    Η Χριστίνα Ρήγου, μετεωρολόγος του Mega, εξηγεί πώς εφαρμόζεται η σπορά νεφών και τι σχέση έχει με τις καταιγίδες στο Ντουμπάι.

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C