Ο Adam Levine απαντά στις κατηγορίες ότι απάτησε τη σύζυγό του Behati Prinsloo: «Ξεπέρασα τα όρια»

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:23 μ.μ.

Ο Adam Levine παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια», αλλά αρνείται ότι είχε παράνομη σχέση.

Ο Adam Levine λύνει τη σιωπή του για τις κατηγορίες ότι απάτησε την εδώ και οκτώ χρόνια σύζυγό του Behati Prinsloo, οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους.

Ο 43χρονος frontman των Maroon 5 απάντησε στους ισχυρισμούς του μοντέλου Sumner Stroh ότι είχαν σχέση με μια ανάρτησή του στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram.

«Πολλά λέγονται για εμένα αυτή τη στιγμή και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Έκανα κακή χρήση της κρίσης μου όταν μίλησα με οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη σύζυγό μου με οποιοδήποτε ερωτικό τρόπο. Δεν είχα παράνομη σχέση, παρ’ όλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια σε μία περίοδο της ζωής μου για την οποία μετανιώνω», παραδέχθηκε.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις η συμπεριφορά μου ήταν ανάρμοστη, το αντιμετώπισα αυτό και έκανα προληπτικά βήματα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η σύζυγός μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με ενδιαφέρει σε αυτόν τον κόσμο», τόνισε.

«Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ να είμαι τόσο αφελής και ανόητος ώστε να διακινδυνεύσω το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία για εμένα», συνέχισε.

«Δεν θα το επαναλάβω ποτέ. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί», ανέφερε ο Adam Levine.

Το μοντέλο του Instagram Sumner Stroh ισχυρίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok Levine για ένα ολόκληρο χρόνο.

Η Sumner Stroh δεν ανέφερε πότε ακριβώς είχαν σχέση, αλλά μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα προσωπικά μηνύματα που φέρεται να της είχε στείλει ο τραγουδιστής στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος από τον Απρίλιο, όταν, σύμφωνα με την ίδια, είχαν σταματήσει να μιλούν.

Η Stroh ισχυρίστηκε ότι ήθελε να «χειριστεί αυτό το θέμα ιδιωτικά», αλλά αισθάνθηκε αναγκασμένη να δημοσιεύσει την ιστορία στο TikTok, αφού ένας φίλος της φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει τα στιγμιότυπα από τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Adam Levine σε μια σκανδαλοθηρική εφημερίδα.

Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 6 ετών Dusty Rose και την 4 ετών Gio Grace και περιμένουν το τρίτο παιδί τους.

«Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και έχουμε πολύ κοινά ενδιαφέροντα», είπε η Behati Prinsloo στο The Zoe Report τον Απρίλιο. «Προσπαθούμε να βάζουμε σε προτεραιότητα ο ένας τον άλλον. Οπότε έχουμε τον χρόνο μας για να είμαστε μόνοι μας – αλλά τα παιδιά είναι τρελά!», πρόσθεσε.

Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo ήρθαν σε επαφή για πρώτη φορά διαδικτυακά μέσω ενός κοινού φίλου τους, ανταλλάσσοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Ο Adam έψαχνε ένα κορίτσι για ένα μουσικό βίντεο που θα μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα δράσης και ο φίλος μας έλεγε: “Πρέπει να γνωρίσεις την Behati, γιατί είναι εντελώς αγοροκόριτσο και έτοιμη για όλα”», θυμήθηκε το 34χρονο μοντέλο στο PORTER Edit του Net-A-Porter το 2019.

«Συνεχίζαμε να στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο ένας στον άλλον. Ήταν τόσο φυσική η επικοινωνία μας που ερωτευτήκαμε κατά κάποιο τρόπο μέσω email», είπε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C