Ξανά μαζί Jennifer Aniston και Brad Pitt; Η απουσία από τα Όσκαρ και η συγκατοίκηση στο Παρίσι

Οι φήμες λένε ότι η Jennifer Aniston και ο Brad Bitt μένουν σε σουίτα που κοστίζει 25.000 δολάρια τη βραδιά.

Μπορεί να μην παρευρέθηκαν στην τελετή των βραβείων Όσκαρ, μπορεί να μην πήγαν ούτε στο Vanity Fair Oscar Party, όμως οι φήμες τούς θέλουν να βρίσκονται μαζί στην πόλη του έρωτα (aka στο Παρίσι) και να… ζουν τον έρωτά τους. Ο λόγος για την Jennifer Aniston και τον Brad Pitt!

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε ένα ρετιρέ στο Παρίσι και ζει ξανά έναν μεγάλο έρωτα.

Τι συμβαίνει… με Aniston και Pitt στο Παρίσι

Η τελευταία έκδοση του περιοδικού In Touch αναφέρει ότι ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston, όχι μόνο μιλούν ξανά, αλλά μοιράζονται και το ίδιο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του εντύπου, η Aniston βρίσκεται στο Παρίσι για τα γυρίσματα του Murder Mystery 2, αλλά οι θαυμαστές της ανακάλυψαν ότι εκεί είναι και ο Brad Pitt.

«Δεν είναι τυχαίο που ο Brad και η Jennifer βρίσκονται στο Παρίσι την ίδια περίοδο», λέει πηγή στο περιοδικό In Touch. Και συνεχίζει: «Το ζευγάρι ξαναζεί τον έρωτά του… Μένουν εδώ και μήνες σε σουίτα στο Four Seasons George V που κοστίζει 25.000 δολάρια τη βραδιά. Τους αρέσει να βρίσκονται στο Παρίσι. Εκείνη έχει πάει μέχρι και στο Miraval χωρίς να την εντοπίσουν. Κρατούν χαμηλό προφίλ, σαν να μη θέλουν να γρουσουζέψουν τίποτα. Το προσπαθούν 6 μήνες και είναι όλα καλά μέχρι στιγμής. Είναι μεγαλύτεροι και σοφότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν καλά έτσι».

Κατά πόσο όλο αυτό είναι αλήθεια

Η πηγή μπορεί να αναφέρει στο αμερικανικό περιοδικό In Touch πως η Jennifer Aniston είναι μαζί με τον Brad Pitt, όμως προς το παρόν δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας ούτε μία θολή φωτογραφία τους.

ANISTON2 © Παρέχεται από: Queen.gr ANISTON2

Εκτός αυτού, το χρονικό διάστημα στο οποίο αναφέρεται το tabloid είναι πολύ μεγάλο – κανείς τους δε βρίσκεται στο Παρίσι εδώ και ένα εξάμηνο. Τι στ' αλήθεια συμβαίνει; Ο χρόνος θα δείξει!

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The food Processors

    Guest 39 : Αγγελική Μηλιώτη - Αξιοποίηση αποβλήτων τροφίμων (ροδιού και εσπεριδοειδών) για παραγωγή τροφίμων Ενίσχυση των Αλυσίδων Τροφίμων της Μεσογείου για την Αειφορία - Πρόγραμμα Excel4Med

Weather&go!

  • Tue

    25°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C