Νέο supergroup από μέλη των Nirvana, Soundgarden και Pearl Jam – Οι 3rd Secret κυκλοφόρησαν άλμπουμ

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 7:32 μ.μ.

Οι 3rd Secret κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ τους.

Ο κιθαρίστας Kim Thayil των Soundgarden, ο μπασίστας Krist Novoselic των Nirvana και ο ντράμερ Matt Cameron των Soundgarden και Pearl Jam ένωσαν τις δυνάμεις τους για να σχηματίσουν τους 3rd Secret.

Στο νέο supergroup συμμετέχει επίσης ο Bubba Dupree, κιθαρίστας του πρωτοπόρου hardcore συγκροτήματος Void από την Ουάσινγκτον, και οι τραγουδίστριες Jennifer Johnson και Jillian Raye, οι οποίες συμμετέχουν και στο άλλο συγκρότημα του Krist Novoselic, τους Giants in the Trees.

Οι 3rd Secret αιφνιδίασαν το κοινό κυκλοφορώντας το πρώτο άλμπουμ τους το βράδυ της Δευτέρας. Το άλμπουμ, το οποίο φέρει ως τίτλο το όνομα των 3rd Secret, ηχογραφήθηκε και έχει γίνει μίξη κατά κύριο λόγο από τον διάσημο παραγωγό της εποχής του grunge, Jack Endino.

Η μπάντα πραγματοποίησε επίσης πρόσφατα μια μυστική συναυλία στο Μουσείο Pop Κουλτούρας του Σιάτλ, από την οποία ο Matt Cameron δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram.
Ο Krist Novoselic είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το NME.

«Είμαι πολύ απασχολημένος προσπαθώντας να τελειώσω έναν δίσκο. Εν μέσω κάποιων καθυστερήσεων, ψάχνω για μία ημερομηνία κυκλοφορίας στα μέσα Μαρτίου», ανέφερε ο μπασίστας των Nirvana σε ένα tweet που πλέον έχει διαγραφεί. «Αλλά είναι μυστικό, οπότε μην το πείτε σε κανέναν!», πρόσθεσε.

Ο Kim Thayil ανέφερε επίσης σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα ότι πιθανότατα θα επανενωθεί με τον Matt Cameron και τον μπασίστα Ben Shepherd των Soundgarden. «Νομίζω ότι και οι τρεις μας ενδιαφερόμαστε να κάνουμε νέα πράγματα. Σίγουρα μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί», είπε.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ των 3rd Secret, η οποία προς το παρόν περιορίζεται σε διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, δεν πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα.

«Αναφορές που έρχονται από την τηλεφωνική γραμμή των 3rd Secret λένε ότι το άλμπουμ δεν είναι ακόμα στο Apple Music», σημειώνεται μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου.

«Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί, καθώς το άλμπουμ ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου και χρειάζεται χρόνο για να βγει στις πλατφόρμες streaming», εξήγησε το νέο supergroup.

Ακούστε το νέο άλμπουμ των 3rd Secret:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C