Νέα περιπέτεια για τη Rihanna: Η σύλληψη του A$AP Rocky για υπόθεση πυροβολισμών και η απελευθέρωση

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 3:52 μ.μ.

Ακόμα ένα δυσάρεστο περιστατικό έπρεπε να αντιμετωπίσει η εγκυμονούσα Rihanna λίγο καιρό προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο πατέρας του παιδιού της A$AP Rocky, συνελήφθει και αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα εξαιτίας μιας υπόθεσης πυροβολισμών.

Ακόμα μία περιπέτεια βιώνει τις τελευταίες ώρες οι εγκυμονούσα Rihanna. Η τραγουδίστρια και ο A$AP Rocky, ο πατέρας του παιδιού παιδιού που περιμένει είχαν πετάξει μυστικά για τον τόπο καταγωγής τους, τα Μπαρμπέιντος για να αποφύγουν τον θόρυβο που προκάλεσε το σκάνδαλο απιστίας του ράπερ.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στα Μπαρμπέιντος, διέλυσε τις φήμες περί χωρισμού αλλά στη χτεσινή επιστροφή στο αεροδρόμιο LAX του Los Angeles, μετά την αποβίβαση από ιδιωτικό αεροσκάφος, ο ράπερ συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κεντρικό χώρο φύλαξης του αεροδρομίου, χωρίς να γίνεται γνωστό αν η Rihanna φυγαδεύτηκε και οδηγήθηκε σπίτι της ή αν περίμενε τον A$AP Rocky, τις ώρες που μεσολάβησαν μέχρι ο αγαπημένος της να αφεθεί τελικά ελεύθερος με εγγύηση.

Η υπόθεση πυροβολισμού

Ο Rakim Mayers, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, συνελήφθη εξαιτίας υπόθεσης πυροβολισμών στην οποία ενεπλάκη τον Νοέμβριο του 2021 ενώ εκδόθηκε και ένταλμα έρευνας στο σπίτι του ράπερ στο Los Angeles κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του Rocky, με τον ράπερ να μπαίνει στη φυλακή στις 12.42 το μεσημέρι ώρα Los Angeles και να απελευθερώνεται τρεις ώρες αργότερα έναντι εγγύησης ύψους 550.000 δολαρίων.

Πάντως, για την υπόθεση αυτή, ο A$AP Rocky θα βρεθεί στο δικαστήριο στις 17 Αυγούστου ενώ σύμφωνα με το LAPD, ο Mayers ενεπλάκη σε πυροβολισμούς στη Vista Del Mar στις 6 Νοεμβρίου ενώ από το αστυνομικό τμήμα αναφέρθηκε πως ο ράπερ συνελήφθη ως ύποπτος επίθεσης με θανατηφόρο όπλο, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες την Τετάρτη. Ο Mayers κατηγορείται ότι πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον ενός γνωστού του, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και αργότερα αναζήτησε ιατρική περίθαλψη, είπε η αστυνομία.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που το όνομα της Rihanna και του πατέρα του παιδιού που περιμένει εμπλέκεται σε σκάνδαλο. Η φημολογούμενη απιστία του ράπερ στην αρχή της εβδομάδας, είχε δημιουργήσει παγκόσμια αντίδραση.

ΠΗΓΗ:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C