Μπρους Γουίλις: Οι συμβουλές του Γουίλ Σμιθ για να ξεπεράσει τη ζήλια που είχε στον Άστον Κούτσερ

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 5:28 μ.μ.

Ο Μπρους Γουίλις αποσύρεται από την υποκριτική και η είδηση κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο του Χόλιγουντ.

Πολλά από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, φέρνουν στο φως άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν και την προσωπική ζωή του ηθοποιού.

Ο γάμος του Γουίλις με την Ντέμι Μουρ είναι γνωστός, όπως και η πολύ στενή σχέση που διατηρούν μέχρι και σήμερα, 22 χρόνια μετά το διαζύγιό τους.

Bruce Willis in a Ralph Lauren Preppy Bear, with Demi Moore at the Ziegfeld Theatre, 1992 pic.twitter.com/N5mwuy4OlI

— Mercury Cinema (@MercuryCinema) April 1, 2022

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο Γουίλις πέρασε δύσκολα, όταν η Μουρ προχώρησε στη ζωή της με τον Άστον Κούτσερ, αλλά είχε έναν φίλο στο πλευρό του να του δίνει συμβουλές. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γουίλ Σμιθ, που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε πολύ την κοινή γνώμη, αφού τη βραδιά των Όσκαρ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ.

Will Smith gave Bruce Willis advice to cope with jealousy over ex Demi Moorehttps://t.co/7eHJyDIidi pic.twitter.com/46yMbuasFZ

— Mirror Celeb (@MirrorCeleb) April 1, 2022

Όταν η Μουρ έγινε ζευγάρι με τον Κούτσερ βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

«Ήταν 25. Εγώ ήμουν 40. Αλλά σας λέω: δεν μπορούσαμε να το νιώσουμε. Ήμασταν απόλυτα συγχρονισμένοι, από την πρώτη κιόλας κουβέντα μας», είχε αναφέρει η Ντέμι Μουρ στο Inside Out, το 2019.

Ο πρώην σύζυγός της ωστόσο, χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποδεχτεί το γεγονός ότι η μητέρα των τριών παιδιών του βγαίνει με κάποιον νέο, όμορφο και επιτυχημένο άνδρα.

Μπορεί ο ίδιος να έβγαινε πολλά ραντεβού, όπως έχει παραδεχτεί, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω, ακόμη και δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Μουρ.

Σε συνέντευξή του στο Playboy το 2007, ο Μπρους Γουίλις ευχαρίστησε δημόσια τον Γουίλ Σμιθ, γιατί όπως ισχυρίστηκε τον βοήθησε πολύ να ξεπεράσει τα «σκοτάδια του» εκείνη την περίοδο.

«Κατά τη  διάρκεια κάποιων πολύ σκοτεινών στιγμών, ο Σμιθ μου μίλησε για αυτό. Είπε, “Φίλε, πρέπει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να φέρεις τα παιδιά και τους συντρόφους σας κοντά.. Πρέπει να δείξεις στα παιδιά σου ότι είναι εντάξει».

«Ήταν σαν να άναψε ένα φως. Ντινγκ. Λοιπόν Γουίλ, ευχαριστώ. Και ευχαριστώ για όλες αυτές τις καλές ταινίες που κάνεις» κατέληξε ο Γουίλις.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο ίδιος εφάρμοσε κατά γράμμα τις συμβουλές του Σμιθ, αφού έγινε πολύ καλός φίλος με τον Άστον Κούτσερ, δίνοντας μέχρι και το «παρών» στον γάμο με τη Μουρ, το 2005 στο Beverly Hills.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C