Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Το σεξ είναι υπέροχο, όταν είσαι έγκυος»

Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 7:44 μ.μ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χαίρεται την εγκυμοσύνη της και... με το παραπάνω.

Η ποπ σταρ περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Σαμ Ασγκάρι, όμως φροντίζει να μην παραμελεί σε καμία περίπτωση τον αγαπημένο της και τις προσωπικές τους στιγμές.

Μάλιστα, σε μία μακροσκελή ανάρτηση που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχτηκε μεταξύ άλλων «πως «το σεξ είναι καλύτερο, τώρα που είναι έγκυος».

Στη συνέχεια της ανάρτησής της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τόνισε πως θα φροντίσει να απολαύσει κάθε πτυχή της εγκυμοσύνης της, καθώς τώρα συνειδητοποιεί πόσα πράγματα της έλειψαν τα τελευταία 13 χρόνια, που βρισκόταν υπό το αυστηρό καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της.

«Πραγματικά, μου έλειψαν τόσα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Ήρθε η ώρα να αφιερωθώ στις σκέψεις μου, σε βιβλία, μακιγιάζ, κλασσικές ταινίες, όμορφες κουβέντες και φυσικά... στο καλύτερο σεξ που έχω κάνει ποτέ. Το σεξ είναι πολύ ωραίο, όταν είσαι έγκυος», γράφει η τραγουδίστρια.
 

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί από τη σχέση της με τον Σαμ Ασγκάρι, ενώ η Μπρίτνεϊ έχει δύο παιδιά από το γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν, τον 16χρονο Σιν Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.

Πρόσφατα, ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πατρότητα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, πάνω στο απεικονίζεται μία οικογένεια λιονταριών και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Ο γάμος και τα παιδιά είναι η φυσική εξέλιξη για μία δυνατή σχέση, γεμάτη αγάπη και σεβασμό. Η πατρότητα είναι κάτι, για το οποίο ανυπομονούσα πάντα και ποτέ δεν το είδα ως κάτι απλό. Είναι το πιο σημαντικό επάγγελμα που θα κάνω ποτέ».

 

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The food Processors

    Guest 39 : Αγγελική Μηλιώτη - Αξιοποίηση αποβλήτων τροφίμων (ροδιού και εσπεριδοειδών) για παραγωγή τροφίμων Ενίσχυση των Αλυσίδων Τροφίμων της Μεσογείου για την Αειφορία - Πρόγραμμα Excel4Med

Weather&go!

  • Tue

    25°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C