Μάικλ Ντάγκλας: Το πρόσωπό του ως Βενιαμίν Φραγκλίνος στο εκατοδόλαρο

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 4:39 μ.μ.

Ο Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον Βενιαμίν Φραγκλίνο στη νέα μίνι σειρά της Apple TV, «Franklin»

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της σειράς και έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram προφίλ του.

Σε στιγμιότυπο που ανέβασε, ο ίδιος κρατάει στα χέρια του ένα χαρτονόμισμα των εκατό δολαρίων, με το πρόσωπό του να απεικονίζεται στη μέση, όπως ακριβώς η φιγούρα του Φραγκλίνου.

«Αναγνωρίζετε αυτόν τον τύπο; Προωθώ τη νέα μου σειρά #Franklin στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα! Βεβαιωθείτε ότι την έχετε δει» έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε τη δημοσίευση του Μάικλ Ντάγκλας


Ο Ντάγκλας υποδύεται την εμβληματική προσωπικότητα της αμερικανικής ιστορίας και επικεντρώνεται στα οκτώ χρόνια που πέρασε στη Γαλλία και στην ιστορία του μεγαλύτερου στοιχήματος στην καριέρα του.

Δείτε το τρέιλερ



Η σύνοψη της σειράς
«Tον Δεκέμβριο του 1776 ήταν ήδη διάσημος για τα ηλεκτρικά του πειράματα» αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Αλλά το πάθος και η δύναμή του δοκιμάζονται όταν ξεκινά μια μυστική αποστολή στη Γαλλία, με τη μοίρα της αμερικανικής ανεξαρτησίας να κρέμεται από μια κλωστή. Σε ηλικία 70 ετών, χωρίς διπλωματική εκπαίδευση, ο Φραγκλίνος κατάφερε χάρη στο χάρισμα και την εφευρετικότητά του, να ξεπεράσει τους Βρετανούς κατασκόπους, τους Γάλλους πληροφοριοδότες και να σχεδιάσει την γαλλοαμερικανική συμμαχία του 1778».

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων είναι βασισμένη στο βιβλίο «A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America» που κυκλοφόρησε το 2005 από την βραβευμένη με Πούλιτζερ, Στέισι Σιφ, σε σενάριο των Κερκ Έλις και Χάουαρντ Κόρντερ.

Η σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων είναι του πολυβραβευμένου Τιμ Βαν Πάτεν ενώ ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς.
Μαζί του πρωταγωνιστεί ο Νόα Τζουπ ο οποίος υποδύεται τον γιο του, καθώς και οι Marc Duret, Ludivine Sagnier, Thibault de Montalembert και Daniel Mays, μεταξύ άλλων.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    24°C

  • Fri

    25°C

  • Sat

    23°C