Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Πώς η κόρη τους, Νορθ, κοντεύει να γίνει η πλουσιότερη ανήλικη στον κόσμο

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 4:32 μ.μ.

Από τη μέρα που γεννήθηκε, η Νορθ Γουέστ άρχισε να απασχολεί τα media, μόνο και μόνο επειδή είναι κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ.

Αργότερα, η 10χρονη σήμερα «Νόρθι» όπως την αποκαλεί η μητέρα της, απέδειξε ότι μπορεί να γίνει το θέμα συζήτησης για πολλούς παραπάνω λόγους, εκτός από τα διάσημα επίθετά της.

28562645


Έχει ήδη το δικό της κοινό
Η πρωτότοκη του ράπερ και της τηλεπερσόνας, έχει «χτίσει» ήδη τη δική της -συχνά αμφιλεγόμενη- προσωπικότητα, που δεν έχει καμία σύγκλιση με αυτή της μητέρας της.


Το στιλ της που είναι περισσότερο επηρεασμένο από εκείνο του πατέρα της, αλλά και οι πολυσυζητημένες κινήσεις της όπως το να τρώει ωμά κρεμμύδια σαν φρούτα, αλλά και το «κράξιμο» στους παπαράτσι, έχουν εντείνει σημαντικά την «αξία» του ονόματός της. Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον πατέρα της, Ye, που έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouTube και ακροάσεων στο Spotify.

¥$, Ye, Ty Dolla $ign - Talking / Once Again (feat. North West)

Στα social media, η Νορθ τρολάρει κατά βάση τους γονείς της, είτε με το να βάφεται όπως η μητέρα της, είτε να ντύνεται σαν τον ράπερ και να τον μιμείται.

Μπορεί να κερδίζει μόνο από το TikTok 30.000 δολάρια ανά δημοσίευση
Ο αλγόριθμος στην Αμερική και όχι μόνο, δείχνει ότι ο κόσμος αγαπά ιδιαίτερα τη Νορθ Γουέστ μιας και ό,τι αναρτά στα social media, γίνεται viral σχεδόν αμέσως. Πρόσφατα, η Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο η ήδη ζάμπλουτη Νορθ μπορεί απλά να βγάζει πρόχειρα κλιπ στο TikTok και να κερδίζει 30.000 δολάρια για κάθε ένα από αυτά.


Η Νορθ και η διάσημη μητέρα της μοιράζονται κοινό λογαριασμό στο TikTok, ο οποίος μετρά τον εντυπωσιακό αριθμό των 19,2 εκατομμυρίων ακολούθων και έχουν αποσπάσει εκατοντάδες εκατομμύρια likes. Οι δυο τους ανεβάζουν διάφορα χιουμοριστικά βίντεο, χωρίς να καταβάλουν σχεδόν καμία προσπάθεια, απλά με την κάμερα ενός κινητού. Κι όμως, αυτά τα βίντεο μπορούν να αποφέρουν πολλά χρήματα.

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    24°C

  • Fri

    25°C

  • Sat

    23°C