Κάννες 2022: Η Πρισίλα Πρίσλεϊ στην πρεμιέρα του «Έλβις»

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ μαζί με τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας «Έλβις» περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η ίδια η πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ, είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι «μια ταινία για όλους η οποία αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τον Έλβις».

Στο τέλος της προβολής, υπήρξε ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα ενώ η Πρίσλϊ αγκάλιασε τον σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν, βαθύτατα συγκινημένη. Μαζί τους ήταν και ο Όστιν Μπάτλερ, ο οποίος υποδύεται Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία και ο Τομ Χανκς.

Στο πάρτι που ακολούθησε μετά την προβολή της ταινίας, ο ουρανός φωτίστηκε με πυροτεχνήματα σχηματίζοντας την λέξη «#Elvismovie». Το ιταλικό ροκ συγκρότημα «Måneskin», ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το κλασικό τραγούδι του Elvis «If I Can Dream», το οποίο έχει διασκευάσει για τις ανάγκες της ταινίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στους λόγους καθυστέρησης των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αυστραλία, όπου ο Τομ Χανκς προσβλήθηκε πρώτος από τον κορωνοϊό, με συνέπεια να σταματήσουν χωρίς να ξέρουν αν θα μπορέσουν να συνεχίσουν.

«Χάρη στη γενναιότητα του Τομ να επιστρέψει καθώς και των άλλων ηθοποιών και του συνεργείου, είμαστε εδώ στις Κάννες. Το να βλέπουμε αυτούς τους δρόμους γεμάτους από ανθρώπους που αγαπούν τις ταινίες, λέει πολλά για το τι σημαίνει αυτό το μέρος και τι σημαίνει να επιστρέφουμε στον κινηματογράφο.

Γι' αυτό είμαστε αιώνια ευγνώμονες, Κάννες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι merci beaucoup, merci beaucoup».

Η Πρισίλα και ο Έλβις, τη μέρα του γάμου τους @ΑP Photo

Με πρωτοβουλία του Λούρμαν, η Πρίσλεϊ παρακολούθησε σκηνές της ταινίας μαζί με τον κολλητό φίλο του Έλβις, Τζέρι Σίλινγκ. Η ίδια είπε «έχω δει την ταινία και το τρέιλερ πάνω από δώδεκα φορές. Τα λόγια που άκουσα από την κόρη μου, τη Λίζα Μαρί, για το πόσο πολύ αγάπησε την ταινία, με έκαναν να κλάψω. Ξαναζούσα κάθε στιγμή της ταινίας. Μου πήρε μερικές μέρες να το ξεπεράσω όπως έγινε και με τη Λίζα. Υπέροχη δουλειά Μπαζ, Τόμ, Όστιν και Ολίβια».

ΠΗΓΗ:cnn

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C