Θετικός στον κορονοϊό ο Ozzy Osbourne

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 7:54 μ.μ.

Ο Ozzy Osbourne είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Ο Ozzy Osbourne βρέθηκε θετικός στο COVID-19.

Την είδηση για τον θρυλικό τραγουδιστή του heavy metal αποκάλυψε η σύζυγος και μάνατζέρ του, Sharon Osbourne, την Πέμπτη 28 Απριλίου στη νέα εκπομπή της «The Talk UK».

«Ο Ozzy μόλις βρέθηκε θετικός. Ήταν, περίπου, μεσάνυχτα (σε ώρα Ηνωμένου Βασιλείου). Μίλησα μαζί του και είναι καλά», είπε.

«Ανησυχώ πολύ για τον Ozzy αυτή τη στιγμή. Έχουμε περάσει δύο χρόνια χωρίς να έχει κολλήσει COVID και ήταν απλά η τύχη του Ozzy να κολλήσει τώρα», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν επιστρέψει στο Λος Άντζελες, η Sharon Osbourne: «Θα τον κρατήσω αγκαλιά και θα τον φιλήσω φορώντας τρεις μάσκες. Η οικογένειά μου είναι η ζωή μου».

Όσο για το γεγονός ότι θα απουσιάσει από τη νέα εκπομπή της, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πιστέψω την ατυχία μου ότι θα χάσω την εκπομπή. Είμαι εκεί μόνο τρεις ημέρες. Δεν μπορώ να το πιστέψω – τρεις μέρες και χάνω την εκπομπή. Αλλά θα επιστρέψω. Το ξέρω ότι θα επιστρέψω. Θα μου πάρει μία εβδομάδα για να σηκώσω τον γέρο μου ξανά στα πόδια του και θα επιστρέψω σε μία εβδομάδα».

Μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο η υπόλοιπη οικογένεια Osbourne αντέδρασε στη διάγνωση του Ozzy Osbourne, η Sharon είπε: «Δυστυχώς, το αποτέλεσμα βγήκε στη μέση της νύχτας – όλοι κοιμούνται – οπότε δεν τους έχω μιλήσει ακόμα, αλλά θα συσπειρωθούν. Θα είναι μαζί του».

Η ίδια η Sharon Osbrourne προσβλήθηκε από τον κορονοϊού τον Δεκέμβριο του 2020. Εκείνη την εποχή, αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε για μικρό χρονικό διάστημα και ότι απομονώθηκε, μακριά από τον Ozzy, ο οποίος ήταν τότε αρνητικός στον COVID-19.

Τον Νοέμβριο του 2020, πριν εμβολιαστεί κατά του COVID-19, ο Ozzy Osbourne δήλωσε στο περιοδικό «GQ» ότι πάσχει από μία αναπνευστική πάθηση που τον θέτει σε αυξημένο κίνδυνο σοβαρής πνευμονίας και κακής έκβασης αν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό.

«Έχω εμφύσημα, οπότε αν κολλήσω αυτόν τον ιό, την πάτησα», είπε, αναφερόμενος στην πάθηση, που αποτελεί τύπο χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ), καθώς δυσκολεύει την αναπνοή και επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ο Ozzy, ο οποίος πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον, είχε αστειευτεί ότι ο Σατανάς τον βοήθησε να αποφύγει τον κορονοϊό τα δύο πρώτα χρόνια της πανδημίας.

«Η γυναίκα μου είχε τον ιό, η κόρη μου είχε τον ιό και εγώ δεν κόλλησα ποτέ», είπε στο περιοδικό «Metal Hammer» τον περασμένο Οκτώβριο. «Το να είσαι λάτρης του διαβόλου έχει και τα καλά του».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C