Θαυμαστής της Taylor Swift έριξε το αυτοκίνητό του στην πολυκατοικία της

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 - 12:32 μ.μ.

Ο άνδρας επιπλέον επιχείρησε να ξηλώσει την ενδοεπικοινωνία από τον τοίχο του κτιρίου και συνελήφθη. 

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να έριξε το αυτοκίνητό του στο σύμπλεγμα κατοικιών της Taylor Swift στη Νέα Υόρκη και κατόπιν να επιχείρησε να ξηλώσει την ενδοεπικοινωνία από τον τοίχο του σπιτιού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άνδρας οδηγήθηκε στο νοσοκομεία για  ψυχιατρική εξέταση.   Ο ίδιος, βγαίνοντας από το αμάξι, δήλωσε πως δεν επρόκειτο να φύγει, αν δεν συναντούσε πρώτα την διάσημη τραγουδίστρια. © clickatlife.gr   

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν, δήλωσαν πως ο άνδρας ήταν  μεθυσμένος  . Τώρα αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Taylor Swift γίνεται στόχος φανατικού θαυμαστή. Το καλοκαίρι, άγνωστος άνδρας επιχείρησε να εισβάλλει στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για τον 28χρονο Patrick Nissen που κατάφερε να φτάσει στον προθάλαμο του κτιρίου προτού συλληφθεί από την αστυνομία. , © clickatlife.gr   

 «Έκανα κάτι που το ένιωθα αβίαστο», δήλωσε αργότερα ο θαυμαστής, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το πάθος του με την τραγουδίστρια, απάντησε:  «Την αγαπώ».

Ευτυχώς, τότε η δημοφιλής τραγουδίστρια απουσίαζε από το σπίτι της, ενώ και σε αυτή την περίπτωση, δεν έγινε γνωστό αν ήταν παρούσα στο συμβάν.

Τον Απρίλιο του 2021, ένας 52χρονος με το όνομα Hanks Johnson συνελήφθη όταν επιχείρησε να μπει παράνομα στο κτίριο της Taylor Swift. To 2018, o 22χρονος Roger Alvarado επίσης προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι της, τη στιγμή μάλιστα που η μουσικός ήταν εντός και έκανε μπάνιο.

ΠΗΓΗ:clickatlife

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Philippines ups stakes in South China Sea dispute

    Philippines promises countermeasures against China after 'aggressive' attacks

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C