ΗΠΑ: Τρομακτικό ατύχημα είχε κασκαντέρ στα Universal Studios στο Λος Άντζελες

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 9:21 μ.μ.

Σύμφωνα με το abcnews, ο κασκαντέρ έπαιζε τον «κακό» στο WaterWorld show, που γυρίζεται από το 1995 στα Universal Studios. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από το ύψος 9 μέτρων μέσα στο νερό.

Άναυδοι έμειναν οι θεατές ενός σόου στις ΗΠΑ, όταν ένας κασκαντέρ έπεσε από μεγάλο ύψος στα Universal Studios στο Χόλυγουντ, επιχειρώντας μακροβούτι -τυλιγμένο στις φλόγες- ύψους 9 μέτρων στην πισίνα που βρίσκεται εκεί και είχε πολύ άσχημη κατάληξη, με τον άνθρωπο να οδηγείται αμέσως στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του.

ΗΠΑ: Τρομακτικό ατύχημα είχε κασκαντέρ στα Universal Studios στο Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Τρομακτικό ατύχημα είχε κασκαντέρ στα Universal Studios στο Λος Άντζελες

Πλάνα που τραβήχτηκαν μετά από το τρομερό ατύχημα, δείχνουν τον Κάιλ Κόλαρ (έτσι τον ονόμασε ένας από τους μάρτυρες, η κανονική του ταυτότητα παραμένει άγνωστη) αναίσθητο, με τους συνεργάτες του να τον κουβαλάνε εκτός της πισίνας, στα χέρια τους.

Άγνωστη παραμένει ακόμη η κατάσταση της υγείας του άτυχου νεαρού αυτή την στιγμή, με τις Αρχές να εξετάζουν ακόμα τον λόγο του τραυματισμού του, αν προκλήθηκε από την επαφή με το νερό, ή από κάτι άλλο.

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • LIFO POLITICS

    «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

    Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιo ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών αλλά και την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C