Η Χέιλι Μπίμπερ δημοσίευσε φωτογραφία της από το νοσοκομείο

Η Χέιλι Μπίμπερ ανάρτησε πρόσφατα ένα βίντεο, όπου αναφέρεται στο εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο υπέστη, πριν από λίγο καιρό.

Το μοντέλο και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, περιέγραψε στο κλιπ, την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της, όπως η ίδια την χαρακτήρισε.

Αργότερα, η Μπίμπερ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, μία φωτογραφία από την περίοδο κατά την οποία νοσηλευόταν. Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε σε story, η Μπίμπερ είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χαμογελά στον φακό, φορώντας την προστατευτική μάσκα της.

«Ένιωθα τη δεξιά μεριά του προσώπου μου να μουδιάζει, δεν μπορούσα να αρθρώσω ούτε μια πρόταση. Αυτό που σκέφτηκα αμέσως, ήταν ότι παθαίνω εγκεφαλικό», ανέφερε στο βίντεο η Χέιλι Μπίμπερ και στη συνέχεια επισήμανε ότι όσο περίμενε το ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ένας γιατρός που βρισκόταν κοντά στο σπίτι, βρέθηκε εκεί για να την εξετάσει.

Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, όπως είπε η ίδια, το μούδιασμα που είχε στο πρόσωπό της είχε περάσει. Παρόλα αυτά, η δυσκολία στην ομιλία της συνεχίστηκε. Η Μπίμπερ υπογράμμισε ωστόσο, ότι το άγχος που ένιωθε, δεν βοήθησε καθόλου στη συγκεκριμένη κατάσταση.

«Το άγχος μου τα έκανε όλα πολύ χειρότερα. Μέχρι να βρεθώ στα επείγοντα, τα είχα ξεπεράσει όλα. Μπορούσα να μιλήσω και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στα χέρια μου», εξήγησε συγκεκριμένα.

«Νιώθω τεράστια ανακούφιση, που μπορώ να καταλάβω τι μου συνέβη και που μπορέσαμε να κλείσουμε αυτή την τρύπα. Μπορώ πλέον, να προχωρήσω, μετά από αυτή την τρομακτική κατάσταση και να συνεχίσω τη ζωή μου», είπε το μοντέλο κλείνοντας το βίντεο και πρόσθεσε, ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με αντιπηκτικά χάπια.

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C