Η ταινία, Rise αναφέρεται στο ξεκίνημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο απο τα Σεπόλια, στο NBA και στη κατάκτηση της κορυφής.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 5:05 μ.μ.

Αυτή την ημέρα την περίμενε πως και πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που θα έβλεπε την ζωή του στην οθόνη του κινηματογράφου.

Η ταινία λέγεται Rise και τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα. Οι λαμπερές εμφανίσεις της οικογένειας εντυπωσίασαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Από το πλευρό του, δεν γινόταν να λείπει η γυναίκα του, Μαράια η οποία ήταν πολύ όμορφη καθώς φορούσε ένα ροζ, μακρύ φόρεμα που την έκανε ακόμη πιο λαμπερή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασορτί με τους γιους του αφού και οι τρεις φόρεσαν χακί κουστούμι. Η μητέρα του, η οποία δεν λείπει ποτέ από την οικογένειά της, φόρεσε ένα μακρύ, λευκό φόρεμα και ήταν και εκείνη εντυπωσιακή.

Τα αδέρφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο επέλεξαν μαύρο κουστούμι και όλοι περίμεναν να δουν τους ηθοποιούς που θα τους υποδύονταν. Σύντομα, θα βγει και στις δικές μας οθόνες και ανυπομονούμε πολύ γι αυτό.

ΠΗΓΗ:missbloom

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιος πραγματικά ήταν ο Λόρδος Μπάιρον

    Ο Μάρκος Καρασαρίνης, αρχισυντάκτης και αρθρογράφος στα ένθετα «Νέες Εποχές» και «Βιβλία» του Βήματος, περιγράφει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Λόρδου Μπάιρον και τη σχέση του με την Ελλάδα, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατό του.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C