Η σχέση του Johnny Depp και της Kate Moss

Ο Johnny Depp μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Hollywood αφού αυτές τις μέρες πραγματοποιείται η δίκη για την μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε κάνει στην πρώην συζυγό του, Amber Heard, όταν εκείνη ισχυρίστηκε σε άρθρο της ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

.Η Heard κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο δικαστήριο ανέφερε μεταξύ άλλων και έναν ισχυρισμό που είχε ταράξει το Hollywood τη δεκαετία του ’90 όταν ο Depp είχε σχέση με το διάσημο μοντέλο, Kate Moss. Τότε το ζευγάρι έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί και συχνά φωτογραφίζονταν σε τρυφερές στιγμές, αγκαλιά ή να φιλιούνται. Την όμορφη εικόνα του Hollywood couple ήρθαν να καταστρέψουν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μεγάλους καυγάδες αλλά και μπλεξίματα με την αστυνομία..

Το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 1994 όταν τους σύστησε ο δημοσιογράφος George Wayne στο Café Tabac στη Νέα Υόρκη. Παρά τα 11 χρόνια διαφοράς – ο Depp τότε ήταν 31 κι η Moss ήταν 20- αμέσως ταίριαξαν. Ο Depp μόλις είχε χωρίσει με την Winona Ryder και το μοντέλο είχε δηλώσει πως "ήξερα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε ότι θα είμαστε μαζί".

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram ο δημοσιογράφος που τους σύστησε "ο Johnny ήταν πίσω και έτρωγε και η Kate μπήκε μέσα με την Naomi Campbell. Δεν ήξερα τότε ότι θα γίνονταν το It ζευγάρι που θα κατέστρεψε δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της αξέχαστης σχέσης τους".

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    25°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C