Η Πρίσκιλα Μπεατρίς είναι η «δίδυμη» αδελφή της Ριάννα

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 9:19 μ.μ.

Η Πρίσκιλα Μπεατρίς μπορεί να μην είναι η μόνη που μοιάζει με τη Ριάννα, αλλά είναι σίγουρα η πιο διάσημη.

Με περισσότερους από 458.000 ακολούθους στο Instagram και 2,4 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok, έχει κάνει γνωστό τον εαυτό της υποδυόμενη την σούπερ σταρ από τα Μπαρμπάντος τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, με τους θαυμαστές της Ριάννα να συρρέουν για να πάρουν αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν μαζί της.

Και ποιος θα μπορούσε να την κατηγορήσει;

Η ομοιότητα τους είναι τόσο παράξενη, που αν την δεις θα μπεις στον πειρασμό να πιστέψεις ότι είναι η δίδυμη αδερφή της Ριάννα.

Η Πρίσκιλα Μπεατρίς έγινε viral για πρώτη φορά στο διαδίκτυο για την απίστευτη ομοιότητά της με τη Ριάννα το 2020, όταν το The Shade Room μοιράστηκε ένα από τα κλιπ της στο οποίο μιμείτε το είδωλο της και η δημοτικότητά της αυξάνεται από τότε.

Αν και είναι εύκολο να αποδώσει κανείς την επιτυχία της Μπεατρίς αποκλειστικά στην τύχη, στην πραγματικότητα, η influencer δούλεψε πολύ, μελετώντας το μακιγιάζ, το στυλ και τους τρόπους της Ριάννα για να την μιμηθεί τέλεια.

ΠΗΓΗ:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C