Η νέα σειρά του 50 Cent θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει τις πιο διαβόητες δολοφονίες στη hip-hop

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 6:04 μ.μ.

Η σειρά θα ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, με τις δολοφονίες του Tupac και του The Notorious B.I.G.

Ο 50 Cent θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει σε μία νέα τηλεοπτική εκπομπή ορισμένες από τις πιο διαβόητες δολοφονίες στον χώρο της rap μουσικής.

Το «Hip Hop Homicides», μία σειρά οκτώ επεισοδίων που θα προβληθεί στο WeTV της AMC Networks, θα επικεντρωθεί σε διάφορες ανεξιχνίαστες δολοφονίες, μεταξύ των οποίων οι μυστηριώδεις ανθρωποκτονίες του The Notorious B.I.G. (γνωστού επίσης ως Biggie Smalls) και του Tupac Shakur, σύμφωνα με το Deadline.

Επίσης, θα εξερευνήσει τον συγκλονιστικό αριθμό ανεξιχνίαστων δολοφονιών στην κοινότητα του hip hop σε μία προσπάθεια να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συνέβη.

Ο 50 Cent θα επιμεληθεί την παραγωγή της εκπομπής σε συνεργασία με τη Mona Scott Young, την παραγωγό του τηλεοπτικού σόου «Love & Hip Hop».

«Το hip-hop αγαπάει τα πράγματα που έχουν υποστεί φθορές. Αυτή η σειρά θα αναδείξει τους καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα», είπε ο 50 Cent, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Curtis Jackson III.

«Με αυτή τη σειρά όπου οι έρευνες θα διεξάγονται επί τόπου, θα εξετάσουμε προσεκτικά και θα διερευνήσουμε τα στοιχεία που αφορούν αυτές τις υποθέσεις με την ελπίδα να δώσουμε επιτέλους απαντήσεις στα αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων», δήλωσε η Mona Scott Young,.

Ο ράπερ του «In Da Club», ο οποίος παραλίγο να σκοτωθεί όταν δέχτηκε εννέα σφαίρες το 2000, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική αγορά τα τελευταία χρόνια με σειρές όπως το «Power», το οποίο προβλήθηκε για έξι σεζόν στο Starz.

Ο γεννημένος στο Μπρούκλιν θρύλος του hip-hop The Notorious B.I.G. πυροβολήθηκε θανάσιμα μέσα στο αυτοκίνητό του στις 9 Μαρτίου 1997, καθώς αποχωρούσε από ένα afterparty του περιοδικού Vibe στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 24 ετών.

Ο ανταγωνιστής του στη rap της Δυτικής Ακτής, Tupac, δολοφονήθηκε με παρόμοιο τρόπο στο Λας Βέγκας στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 σε ηλικία 25 ετών.

Και οι δύο δολοφονίες διαπράχθηκαν εν μέσω μιας σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ των rap δισκογραφικών εταιριών της Ανατολικής και της Δυτικής Ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών. Παρότι εικάζεται οι δύο δολοφονίες συνδέονται με τη διαμάχη, καμία από τις δύο υποθέσεις δεν έχει διαλευκανθεί από τις αρχές.

«Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τον Curtis σε ένα δυνατό έργο στον κόσμο του unscripted μαζί με τον απίστευτη συνεργάτιδά μας στην παραγωγή Mona», δήλωσε ο πρόεδρος της Lionsgate Nonfiction Television και διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Pilgrim Media Group, Craig Piligian.

«Το “Hip Hop Homicides” είναι μία σειρά ριάλιτι που ανοίγει τα μάτια και θα συναρπάσει και θα συγκινήσει το κοινό και είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκαμε τους κατάλληλους συνεργάτες στο WEtv», πρόσθεσε.

«Πρόκειται για σημαντικές ιστορίες που θα ειπωθούν από μία εξαιρετική ομάδα παραγωγής, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί της», ανέφερε η Lauren Gellert, επικεφαλής πρωτότυπων προγραμμάτων και ανάπτυξης του WEtv.

«Ανυπομονούμε να αναδείξουμε και να στρέψουμε την ξανά προσοχή σε υποθέσεις που έχουν μπει στο αρχείο με την πάροδο του χρόνου, με την προοπτική να υπάρξει επίλυση και να δοθεί ένα τέλος», συνέχισε.

Οικοδεσπότης της εκπομπής «Hip Hop Homicides» θα είναι ο Van Lathan, πρώην συνεργάτης του TMZ, ο οποίος ήταν παρουσιαστής της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας μικρού μήκους «Two Distant Strangers».

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C